|

Yandaş Ersan Şen muhalefete yüklendi: CHP'dekiler koltuk kavgasındayken Erdoğan söylediklerini bir bir yapıyor

İktidar karşıtı çıkışlarıyla tanınan Ceza Hukukçusu Ersan Şen, katıldığı canlı yayında, yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhalefetin içine düştüğü içler acısı hali anlattı. Türkiye'de yaşanan sorunların muhalefet olmadığından kaynaklandığını belirten Şen, "Hiç kendilerini kurtarmaya çalışmasınlar. Çok büyük zafer elde etmiş gibi bir de koltuk kavgasına düştüler" diye konuştu. Muhalefetin İstanbul'u unuttuğunu söyleyen Şen, "Cumhurbaşkanı atı alıp Üsküdar'ı geçiyor. Enflasyonu düşürüyorum diyor, memur maaşını 22 bin lira yapıyor. Sen istediğin kadar konuş." dedi.

21:39 - 6/07/2023 Perşembe
Güncelleme: 22:05 - 6/07/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Ceza Hukukçusu Ersan Şen
Ceza Hukukçusu Ersan Şen
CHP'ye yönelik değişim çağrıları haftalardır karşılık bulmayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir internet sitesi kurarak 'İktidar İçin Değişim' manifestosu yayımlandı. Partisindeki değişime öncü olabileceğini belirterek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz diken İmamoğlu, manifestosunda
"İhtiyaç ortadayken, hiçbir şey olmamış gibi davranmak, eski yanlışlarda ısrar etmek, yenilgiden acı çeken milyonlarca vatandaşın duygularını anlamamak demektir."
ifadelerini kullandı.


Ersan Şen muhalefete yüklendi: CHP'dekiler koltuk kavgası yaparken Erdoğan söylediklerini bir bir yapıyor

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, katıldığı canlı yayında, yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhalefetin içine düştüğü içler acısı hali anlattı. Türkiye'de yaşanan sorunların muhalefet olmadığından kaynaklandığını belirten Şen,
"Hiç kendilerini kurtarmaya çalışmasınlar. Çok büyük zafer elde etmiş gibi bir de koltuk kavgasına düştüler"
diye konuştu. Muhalefetin İstanbul'u unuttuğunu söyleyen Şen,
"Cumhurbaşkanı atı alıp Üsküdar'ı geçiyor. Enflasyonu düşürüyorum diyor, memur maaşını 22 bin lira yapıyor. Sen istediğin kadar konuş.
" dedi.

"İmamoğlu İstanbul'dan kaçıp mağduru oynayayım derdine düşmüş"

Ersan Şen, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

"Bu ülkede muhalefet yok kardeşim. Bütün bunların günahı muhalefetin boynunun üstünde. Hiç kendilerini kurtarmaya çalışmasınlar. Çok büyük zafer elde etmiş gibi koltuk kavgasına düştüler. İşte İstanbul'da koltuğu terk etmek isteyen İmamoğlu, ucuz yolla İstanbul'dan kaçıp gideyim genel başkan olayım olamazsam da mağduru oynayayım o derde düşmüş. İstanbul'u da unutmuşlar İstanbul unutulmuş durumda. İstanbul'da CHP'nin belediye başkan adayı kim söyleyebiliyor musunuz? Cumhurbaşkanı atı alıp Üsküdar'ı geçiyor. Enflasyonu düşürüyorum diyor, sen istediğin kadar söyle memur maaşını 22 bin lira yapıyor. Ne söylersen söyle hayat devam ediyor."


#Ersan Şen
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Ekrem İmamoğlu
#Recep Tayyip Erdoğan
1 yıl önce