|

Yedili Masa'nın ortağı HDP'li Pervin Buldan'dan cezaevindeki PKK’lılara 'Size umut olacağız' sözü

Yedili Masa'nın ortağı HDP'li Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada cezaevindeki PKK’lılara ve firarilere "Size umut olacağız" sözü verdi. Buldan, "Umudu dört bir yana yayacağız bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim bütün arkadaşlara sözümüzdür. Cezaevindeki arkadaşlarımıza, yurt dışında sürgünde olan arkadaşlarımıza, kaybettiğimiz canlarımıza sözümüzdür" diye konuştu.

15:14 - 4/04/2023 Salı
Yeni Şafak
Millet İttifakı ortağı HDP'li Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada cezaevindeki PKK’lılara 'Size umut olacağız' sözü verdi.
Millet İttifakı ortağı HDP'li Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada cezaevindeki PKK’lılara 'Size umut olacağız' sözü verdi.

HDP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından aday çıkarmayacaklarını duyurarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı HDP'nin yanı sıra PKK elebaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı. PKK elebaşları Mustafa Karasu, Duran Kalkan ve Sabri Ok peş peşe açıklamalar yaparak Yedili Masa'ya destek mesajları verdi.



Öte yandan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan HDP'li Hasip Kaplan, açık açık Kılıçdaroğlu'na oy istedi.



Pervin Buldan firarilere ve cezaevindeki PKK’lılara "Size umut olacağız" sözü verdi

Gelişmelerin ardından bugün partisinin grup toplantısında konuşan HDP'li Pervin Buldan, yurt dışına kaçan firarilere ve cezaevindeki PKK’lılara
"Size umut olacağız"
sözü verdi. Buldan,
"Umudu dört bir yana yayacağız bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim bütün arkadaşlara sözümüzdür. Cezaevindeki arkadaşlarımıza, yurt dışında sürgünde olan arkadaşlarımıza, kaybettiğimiz canlarımıza sözümüzdür"
dedi.


#HDP
#Pervin Buldan
#PKK
#Yedili Masa
1 yıl önce