|

Yeni Şafak 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi

Yeni Şafak'ın Anadolu'nun gördüğü en büyük ihanetlerin belki de başında gelen 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin hemen ardından hayata geçirdiği "15 Temmuz Dijital Kütüphanesi" ilk günden bu yana ihanet gecesinin en önemli 'hafızalarından' biri olma özelliğini koruyor. 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi'nde, darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşananların anlatıldığı metin, fotoğraf, video, harita ve infografikler yer alıyor.

13:00 - 15/07/2019 Pazartesi
Güncelleme: 13:05 - 15/07/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak'ın 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi alanında ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.
Yeni Şafak'ın 15 Temmuz Dijital Kütüphanesi alanında ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

Yeni Şafak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşananların gelecek için kaynak oluşturması amacıyla "15 Temmuz Dijital Kütüphanesi"ni oluşturdu.

Yeni Şafak internet sitesinde "www.yenisafak.com/15Temmuz" uzantısıyla yayınlanan dijital kütüphanede; metin, fotoğraf, video, harita ve infografikler üzerinden darbe girişimine gidilen süreç, darbe girişiminin ilk 48 saatinde dakika dakika neler yaşandığına ayrıntılı şekilde yer veriliyor.

15 Temmuz'daki ihanet gecesinin en büyük ve en önemli 'hafızası' olma özelliğine taşıyan bu anlamlı siteye ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz!

#Yeni Şafak
#15 Temmuz
#FETÖ
#İhanet gecesi
5 yıl önce