|

Yeni Şafak üniversite Eki Körfez’deki müşteriyle buluştu

Yeni Şafak Gazetesi’nin ‘University Preference Guide' eki yayınlandığı Körfez ülkelerinde büyük ses getirdi. İngilizce ve 24 sayfa özel bir içerik ile hazırlanan ‘University Preference Guide’ eki, 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü Dubai’de Gulf News Gazetesi ile 7 Ağustos 2018 Salı günü de Katar’da Gulf Times Gazetesi ile birlikte ülke genelinde dağıtıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 00:30 - 10/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Deneyimli bir ekip tarafından titizlikle hazırlanan özel ilave okuyucuların beğenisiyle karşılaştı.
Deneyimli bir ekip tarafından titizlikle hazırlanan özel ilave okuyucuların beğenisiyle karşılaştı.

‘Eğitimde Türkiye’yi keşfedin’ vurgusunun yapıldığı özel ilave, Körfez ülkelerindeki en çok satan gazeteler ile birlikte Dubaili ve Katarlı okuyucularla buluştu. Deneyimli bir ekip tarafından titizlikle hazırlanan özel ilave okuyucuların beğenisiyle karşılaştı.

EĞİTİMDE DE CAZİBE MERKEZİ

Türkiye’nin eğitimde de cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çekilen bu özel ilavede, Türk üniversitelerinin uluslararası alanda daha da bilinir olduğu anlatıldı. Türkiye’nin her milletten ve her kültürden insana kucak açabiliyor olması ve yabancıların Türkiye’yi tercihinde önemli bir nokta olduğuna da dikkat çekildi. ‘University Preference Guide’ özel ilavesinde Türkiye’nin tam anlamıyla öğrenciler için fırsatlar ülkesi olduğu, kaliteli bir eğitim sunan Türk üniversitelerinden alınacak olan diploma, dünyanın her ülkesinde de geçerli olduğu bilgilerine de yer verildi.


NEDEN TÜRKİYE?

‘Neden Türkiye tercih ediliyor?’ sorununun yanıtlarının verildiği çalışmada, 81 şehri olan Türkiye’nin hepsinde üniversite olduğu ve özellikle vakıf üniversitelerinin öğrencilere sağladığı olanaklar, ülkemizin sayılı üniversitelerinden haberler, tercih yaparken dikkat edilecekler gibi doyurucu bilgilerde ilavede yerini aldı. Üniversitelerin yabancı öğrencilere sunduğu avantajlar ile Türkiye ve İstanbul’daki üniversitelerde harita üzerinden tam sıralı listesi de üç sayfa olarak yayınlandı.


#Katar
#İstanbul
#Yeni Şafak
6 yıl önce