|

Yıldırım'dan bomba gibi suç duyurusu

Aziz Yıldırım, paralel yapının kendine tuzak kurduğunu iddia ederek Şike Davası’nda görev alan herkesten şikayetçi oldu. Yıldırım, dilekçesinde Savcı Berk’in kendisine “O kadar büyük bir soruşturmaya imza atacağız çok büyüklerin alındığını göreceksiniz” dediğini ileri sürdü.

21:58 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 00:58 - 17/12/2014 Çarşamba
Diğer
Paralel yapının, Tahşiye Grubuna yönelik kumpasının ortaya çıkması Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı da harekete geçirdi. Aziz Yıldırım, kendisine tuzak kurulduğu iddiasıyla ‘Şike Davası’nda görev alan tüm polisler, savcılar ve hakim hakkında suç duyurusunda bulundu. 

179 SAYFALIK DİLEKÇE 

Star TV’nin iddiasına göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike operasyonunda görev alan hakim, savcı ve polislerden şikayetçi oldu. Savcılığa 179 sayfalık bir dilekçe sunan Yıldırım, komplo iddialarını 30 ayrı başlık altında sıraladı.

SAVCI HAKKINDA ŞOK İDDİA

Dilekçesinin başında 17-25 Aralık operasyonlarından sonra devlet içindeki paralel yapılanmanın ortaya çıktığını anlatan Yıldırım dilekçenin ikinci sayfasında şike savcısı Mehmet Berk’le ilgili çarpıcı bir iddia da bulundu. Yıldırım sorgu sırasında Savcı Berk’in kendisine “Bunlar basit operasyonlar. O kadar büyük bir soruşturmaya imza atacağız ki sizden çok büyük ve güçlü kişilerin alındığını göreceksiniz” dediğini ileri sürdü. 

HEDEF ERDOĞAN’DI

Şike operasyonunun Fenerbahçe ile dönemin Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’ı karşı karşıya getirtmeyi hedeflediğini iddia eden Yıldırım, operasyonlar daha önceden kurgulandığını dile getirdi. Usulsüz şekilde telefonlarının dinlendiğini vurgulayan Yıldırım, hazırlanan kurgunun önce fezlekeye sonra iddianameye ve en sonunda mahkeme kararına dönüştürüldüğünü ifade etti.
#AZİZ YILDIRIM
#ŞİKE SÜRECİ
#ŞİKE DAVASI
#RECEP TAYYİP ERDOĞAN
9 yıl önce