Duygulandıran sürpriz: Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır Diyarbakır'daki engelli gencin isteğine kayıtsız kalmadı

13:37, 26/11/2019, SalıG: Güncelleme: 14:28, 26/11/2019, Salı
Yeni Şafak
Duygulandıran sürpriz: Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır Diyarbakır'daki engelli gencin isteğine kayıtsız kalmadı
Serhat Yılmaz çok istediği akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.

Diyarbakır'da yaşayan 20 yaşındaki Serhat Yılmaz, çocuk yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yardım almadan yürüyemiyor. Serhat'ın akülü tekerlekli sandalye isteğini öğrenen Bahçelievler Belediye Başkanı Hasan Bahadır kayıtsız kalamayarak akülü tekerlekli sandalyeyi Serhat'a gönderdi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin desteği ile ulaştırılan akülü tekerlekli sandalyeyi gören Serhat büyük sevinç yaşadı.

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde yaşayan Serhat Yılmaz, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’dan kendisine akülü tekerlekli sandalye göndermesini istedi. Başkan Bahadır da doğuştan serebral palsi hastası olan Serhat’ın bu isteğine kayıtsız kalmadı ve Güncüş’e akülü tekerlekli sandalye gönderdi.

Televizyonda Başkan Bahadır'ı gördü isteğini iletti

Serhat 20 yaşında, fırın işçisi olan babası Samet Yılmaz, ev hanımı olan annesi ve iki kardeşi ile birlikte Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde yaşıyor. Doğuştan ağır mental retardasyon-serebral palsi raporlu olan (zihinsel engelli) Serhat Yılmaz televizyon haber bülteninde görüp sevdiği Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’dan kendisine akülü tekerlekli sandalye göndermesini istedi. Belediye Beyaz Masa servisi üzerinden başkana ulaşan Samet yıllarca hayalini kurduğu bu isteğini başkana iletti.

Başkan Bahadır da doğuştan serebral palsi hastası olan Serhat’ın bu isteğine kayıtsız kalmadı ve Güncüş’e 1 tane değil, biri akülü olmak üzere 2 tane tekerlekli sandalye birden gönderdi.

Serhat’a akülü aracı, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli aracılığı ile teslim edildi

Tekerlekli sandalyelerle birlikte günlük ihtiyaçlarını karşılarken kullanacağı diğer araçlar, Çüngüş İlçe Jandarma Komutanlığı personeli aracılığı ile Serhat’a teslim edildi. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Serhat’a Jandarma tarafında bir de takım forması hediye etti.

Akülü arabasına yıllar sonra kavuşmanın mutluluğu gözlerinden okunan Serhat, whatsapp üzerinden görüştüğü Başkan Bahadır’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.



Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026