|

TOKİ Belen Gedik konutları teslim tarihi açıklandı: 2+1 ve 3+1 konutları ne zaman bitecek?

Hatay Belen Gedik Mevkii 2. Etap 73 adet konut Projesi kapsamında kura sonucu hak sahibi olan vatandaşlar, TOKİ konutlarının ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. Belen Gedik Mevkii 2. Etap 73 konutun son durumuna ilişkin TOKİ’den açıklama geldi. Peki Hatay Belen Gedik TOKİ konutları son durum nedir, ne zaman bitecek, anahtar teslim tarihi belli oldu mu? İşte detaylar.

12:08 - 9/01/2024 Salı
Yeni Şafak
TOKİ Belen Gedik konutları ne zaman teslim edilecek?
TOKİ Belen Gedik konutları ne zaman teslim edilecek?

Hatay Belen Gedik Mevkii 2. Etap TOKİ 2+1 ve 3+1 konut ihale ile satışa sunulmuştu. TOKİ Belen Gedik konutların ne zaman teslim edileceği hak sahipleri tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gedik Mevkii 2. Etap konutların hak sahibi olan bir vatandaş, projenin son durumuna ilişkin TOKİ’ye bilgilendirme sorusu sordu. Kurum, vatandaşın sorusuna sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

TOKİ Belen Gedik Mevkii 2. Etap 2+1 ve 3+1 konutları ne zaman teslim edilecek?

Hatay Belen Gedik Mevkii 2. Etap 73 konutların son durumuna ilişkin TOKİ şu açıklamayı yapı: “Hatay Belen Gedik Mevkii 2. Etap 73 konut projemiz % 94 inşaat seviyesindedir.

Konut projemizin en kısa sürede teslim işlemlerinin yapılabilmesi için çalışmalar devam etmekte olup, idaremiz tarafından henüz net bir teslim tarihi belirlenmemiştir.

Konutlarımız teslime hazır hale geldiğinde teslim programı idaremiz web sayfası http://toki.gov.tr adresinden ilan edilecektir.”

#toki
#toki konutları
#toki belen gedikli konut teslim tarihi
4 ay önce