|

1 milyon dolar bozdurdu

Kıbrıs'ta konser veren şarkıcı İzzet Yıldızhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyarak 1 milyon dolar bozdurduğunu açıkladı. Yıldızhan, “Çok yürekli bir Cumhurbaşkanımız olduğu için şükretmeliyiz” dedi.

Yeni Şafak
11:37 - 12/12/2016 الإثنين
Güncelleme: 11:47 - 12/12/2016 الإثنين
Diğer
Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine 1 milyon dolarını bozdurdu.
Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine 1 milyon dolarını bozdurdu.

Ünlü şarkıcı

İzzet Yıldızhan

, önceki akşam

Kıbrıs

'ta Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de konser verdi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldızhan, 2016 yılının bir değerlendirmesini yaptı. "Ülkemizin üzerinden kara bulutlar geçti" diyen ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Bugünlerimize şükürler olsun. Kötü bir yıl geçirdik ama Türk milleti dimdik ayakta. Böyle bir Cumhurbaşkanımız olduğu için şükretmeliyiz, yoksa biz mahvolmuştuk. Çok yürekli bir Cumhurbaşkanımız var."



"Reis yalnız değildir"

Günaydın'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan

'ın dolar bozdurma çağrısına uyduğunu belirten Yıldızhan, şunları söyledi:



"Ben ticaret yapıyorum, dünya markası olan bir otelin sahibiyim. Bir dolar da bozmak aynı ama ben çok büyük rakamlar bozdurdum. Yurt dışından müşterilerimiz geliyor, dövizle çalışıyoruz. Ama yüklü hesaplarımızın hepsini TL'ye çevirdik. İşimizi Türk Lirası ile yapıyoruz; milli bir duygu bu. Biz Cumhurbaşkanımızın çağrısına uymak zorundayız; işadamları, sanatçılar, halk olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Yurt dışı sahnelerimde bile ücretimi TL olarak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın 'Ben yalnızım, mücadelemi bırakmayacağım' sözleri beni çok etkiledi."



Konuyla ilgili konuşan Yıldızhan, toplamda 1 milyon 50 bin dolarını Türk Lirası'na çevirdiğini söyledi: "Reis yalnız değildir; gönülden onunla birlikteyim. Önce şirket hesabımda bulunan 600 bin doları bozdurdum. Şahsi hesabımdan ise önce 150 bin dolar, ardından 300 bin dolar bozdurup Türk Lirası'na çevirdim. Şu an şahsi hesabımda dolar yok. Yaptığım işlerden dolar geldikçe bozduracağım. Hak, haklı olanın yanındadır. Bu davada Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayım."







#İzzet Yıldızhan
#Dolar
٪d سنوات قبل