|

1 yıldır kayıp olan kızı dolaptan çıktı

Bir yıldır kızına kavuşmanın hayalini kuran Meltem İlkar, 4 yaşındaki kızı Ece'ye canlı yayında kavuştu. Küçük kız çocuğu, babası tarafından bir dolabın içerisine saklanmış halde bulundu. Kolluk kuvvetleriyle birlikte Esra Erol ekibine teslim edilen küçük Ece, dakikalar boyunca annesiyle hasret giderdi.

Yeni Şafak
10:56 - 4/01/2019 Cuma
Güncelleme: 11:13 - 4/01/2019 Cuma
IHA
 Meltem İlkar, 4 yaşındaki kızı Ece'ye canlı yayında kavuştu.
Meltem İlkar, 4 yaşındaki kızı Ece'ye canlı yayında kavuştu.

Bir yıldır kızına kavuşmanın hayalini kuran Meltem İlkar, 4 yaşındaki kızı Ece'ye canlı yayında kavuştu. Hasret gözyaşları mutluluk gözyaşlarına dönen anne ile küçük kızın özlemi yürek dağladı.

Babası tarafından kaçırıldı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Meltem İlkar, 1 yıl önce babası Alper İlkar tarafından kaçırılan 4 yaşındaki Ece'ye kavuşmak istediğini anlattı. Kızına kavuşmanın hayalini canlı yayında dile getiren İlkar, gözyaşlarına hakim olmadı. Tam 3 kez icra yoluyla kızına kavuşmak istediğini belirten İlkar, tüm denemelerinde sonuç alamadığını belirtti.


Dolabın içerisinde bulundu

Anne Meltem İlkar'ın sessiz çığlığına umut olan Esra Erol ekibi ve program avukatı Ankara'da bulunan küçük Ece'yi annesine teslim etmek için yola çıktı. 4.5G bağlantısıyla çocuğu almak isteyen kolluk kuvvetleri ile birlikte Esra Erol ekibi, çocuğu almak için mücadele vermesine rağmen küçük Ece'nin babası ve ailesi kapıyı açamamak için direndi.

Çilingirin gelmesiyle açılan kapının ardından küçük Ece babası tarafından dolabın içinde saklanmış halde bulundu. Kolluk kuvvetleriyle birlikte Esra Erol ekibine teslim edilen küçük Ece, dakikalar boyunca annesiyle hasret giderdi.

#Esra Erol
#Baba
#Dolap
#Çocuk Kaçırmak
5 yıl önce