|

3 bin tümörü var

Sadece yüzü ve kafasında 3 binden fazla tümörü bulunan 38 yaşındaki kadın, hastalığından ötürü sokağa çıkamaz hale geldi. Genç kadın, durumunu görenlerin kendisine yardımcı olmasını istiyor.

Yeni Şafak
10:32 - 2/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:40 - 2/04/2018 Pazartesi
Diğer
Genç kadın, durumunu görenlerin kendisine yardımcı olmasını istiyor.
Genç kadın, durumunu görenlerin kendisine yardımcı olmasını istiyor.

Trinidad ve Tobago'da yaşayan 38 yaşındaki Charmaine Sahadeo isimli kadının vücudu doğum yaptıktan sonra baloncuk benzeri tümörlerle kaplandı. Aşırı bir nörofibromatozis vakasından muzdarip olan kadının tüm yüzünü kaplayan yumrular büyük ağrılara sebep oluyor.

Genç kadın hep böyle bir hastalığa sahipti ancak ikinci çocuğunu doğurduktan sonra tümörleri hızlı bir biçimde büyüyüp çoğalmaya başladı. Geçirdiği iki ameliyat da kadının tümörlerinin büyümesini durduramadı.


Yardım edecek birilerini arıyor

Okulda zorbalığa uğrayacaklarından korktuğu için çocuklarını okula dahi gönderemeyen kadın, umutsuzca tıbbi bir çözüm arıyor. Özellikle bacağındaki tümörlerin büyük bir acıya yol açtığını söyleyen kadın, birinin kendisine yardım etmesini umduğunu söylüyor.

Sadace kafasında 3 binden fazla tümör

Daily Mail'in haberine göre, sadece yüzünden ve kafasında 3 binden fazla tümörü olduğunu anlatan Charmaine, en korktuğu şeyin gözlerini kaybetmek olduğunu söylüyor. 3 yıl önce kocasından ayrılan kadın çalışamadığı için çocuklarına bakmakta güçlük çekse de "Ben mutlu bir insanım, asla intiharı düşünmedim" diyor.


#Kanser
#Tümör
6 yıl önce