|

Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla mahalle muhtarını aradı

İstanbul Maltepe Zümrütevler Mahallesi muhtarı Serkan Aslan, geçtiğimiz pazar günü çok ilginç bir telefon aldı. Kendisini arayan kişi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ydı. Bakan Koca aslında Mazhar Alanson'u arayacaktı ancak numarayı yanlış çevirince karşısına muhtar Serkan Aslan çıktı.Duyduğu ses karşısında şoke olan muhtar, o anları ve görüşmenin detaylarını anlattı.

15:08 - 20/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 15:22 - 20/05/2020 Çarşamba
IHA
Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla mahalle muhtarını aradı.
Bakan Koca, Mazhar Alanson yerine yanlışlıkla mahalle muhtarını aradı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sanatçı Mahzar Alanson yerine yanlışlıkla aradığı Maltepe Zümrütevler Mahallesi muhtarı Serkan Aslan, hayatının şokunu yaşadı. Telefonu çaldığında o esnada açamadığını ancak tanımadığı numara olduğu için geri dönüş yaptığını belirterek, "Numaraya geri döndüğümde karşı tarafa duymadığımı özür dileyerek söyleyince ses tanıdık geldi. Ses tanıdık gelince sordum. 'Sesiniz tanıdık ama numaranız kayıtlı değil’ dedim. WhatsAppdan mesaj attığını söyledi ‘Kimle görüşüyorum, Tanıyamadım sizi’ dedim. 'Ben Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ dedi. Bir an çok şaşırdım. Ben de ’Sayın Bakanım gerçekten siz misiniz?’ dedim. ’Evet, benim’ dedi." ifadelerini kullandı.


"Size minnettarız" dedi

Bakanı telefonuna çok şaşırdığını söyleyen Aslan, "'
Sayın Bakanım beni mi aradınız’ dedim. ’Evet sizi aradım’ dedi. ‘WhatsAppdaki mesajımı görmediniz mi? dedi’ ‘Sayın Bakanım ilk aramaya çalıştım’ dedim Bende bir şaşkınlık bir heyecan başladı söyleyeceklerimi de söyleyemedim bir türlü. Daha sonra ‘ Sayın Bakanım gerçekten beni mi aradınız’ dedim ‘Ben Mazhar - Fuat - Özkan üçlüsünden Mazhar Alonson’u aradım’ dedi. ’Sayın Bakanım herhalde bir yanlışlık var dedim. Siz yanlış aradınız galiba dedim. Ben mahalle muhtarıyım ama bu vesileyle sizinle tanıştım çok sevindim’ dedim. ‘ Bütün Türkiye gibi siz takip ediyoruz. Sizlere minnettarız
’" diye konuştu.

"Samimiyetinden çok etkilendim"

Muhtar Serkan Aslan telefonda bir süre sohbet ettiği Bakan Koca'nın samimiyetinden etkilendiğini belirtirken, ''
Anneme babama selamlarını ilettiğini söyledi, ellerinden öptüğünü söyledi. Bu gerçekten beni çok mutlu ett
i'' şeklinde konuştu.

  • Muhtar Aslan Bakan Koca'nı mahalle halkına selam söylediğini belirterek, "Numaramı kaydet bir şey olursa irtibatta kalalım" dediğini söyledi.
#sağlık bakanı fahrettin koca
#mahzar alanson
#Maltepe Zümrütevler Mahallesi muhtarı Serkan Aslan
#telefon
4 yıl önce