|

Bakan Koca müjdeyi verdi Haluk Levent teşekkür etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeyi verip SMA hastalarının ilaç taleplerini işleme alındığını söylemişti. Bakan Koca, yardımlarıyla bilinen Haluk Levent'in bu konuda kendisine teşekkür ettiğini belirterek sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeni Şafak
17:16 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:33 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Bakan Fahrettin Koca ve Haluk Levent
Bakan Fahrettin Koca ve Haluk Levent

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Koca, Türkiye'de uygulanan sağlık güvencesi sisteminin, dünyanın en kapsamlı sosyal güvenlik uygulaması olduğunu belirtmişti. Bakan Koca, "SMA Tip-2 ve Tip-3 için bireysel hasta başvuruları işleme alınmıştır. Söz konusu ilaçları ülkemize uygun fiyatla temin için gereken tüm süreçler işletilmekte ve hastalarımıza bu ilaçları en kısa sürede ulaştırmak amacıyla gereken her şey yapılmaktadır" diyerek açıklamada bulunmuştu.


Haluk Levent'ten Bakan Koca'ya teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, twitter hesabından kendisini ziyarete gelen ve teşekkürlerini sunan şarkıcı Haluk Levent ile fotoğrafını paylaşıp, "Şarkılarıyla ve sosyal çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Sayın Haluk Levent’i ağırladık ve kendisiyle sohbet ettik. Sayın Levent, SMA hastalarının ilaç taleplerini işleme almamızdan dolayı teşekkürlerini iletti. Biz de kendisinine teşekkür ediyoruz" dedi.


#Haluk Levent
#Sağlık Bakanı
#SMA
#İlaç
5 yıl önce