|

Çukur dizisinden tepki çeken sahneye özür geldi

Çukur son bölümünde yayınlanan trafik polisi sahnesi, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Trafikte makas atarak ilerleyen Emrah Komiser'in kendisini durduran polis memuruna 'Haritadan yer seç' ifadesinde bulunması, izleyicilerin tepkisini çekti. Ay Yapım tepkiler sonrasında, Emrah Amir'in trafik polisinden özür dileme sahnesini yayınladı. İşte Emrah Komiser'in trafik polisinden özür dileme sahnesi...

Yeni Şafak
09:04 - 21/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:44 - 21/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Çukur dizinde Emrah Amir karakterini canlandıran Alperen Duymaz.
Çukur dizinde Emrah Amir karakterini canlandıran Alperen Duymaz.

Çukur'un ekrana gelen 17. bölümünde diziye yeni dahil olan Emrah Komiser'in kendisini durduran trafik polisine "Haritadan yer seç" demesi izleyicinin büyük tepkisini çekti. Ay yapım yayınladığı sahne ile özür diledi.

Harita açarak yer seçmesini istemişti

Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak polis memuruna kendisini Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı.

Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi.

Trafik polisinden özür diledi

Çukur 18. bölüm yeni ilk sahnesinde, Emrah Amir aracıyla kendisini durduran trafik polisinin yanına gitti ve özür diledi. Kendisinin de 3 yıl Digor'da görev yaptığını söyleyen Emrah Amir, 'Senden özür dilerim. Eşeklik ettim. Beni affet, Digor dünyanın en güzel yeridir. Koysalar seni oraya bir daha gelmek istemezsin' dedi.

İşte Emrah Amir'in trafik polisinden özür dileme sahnesi:

#Çukur
#Emrah Amir
#Trafik Polisi
6 yıl önce
default-profile-img