|

Diriliş Ertuğrul 107. bölümde Ertuğrul'un düşmanı Ares Müslüman oldu

Diriliş Ertuğrul dizisinin 107. bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ertuğrul, büyük düşmanı Ares'i düşmanlarının elinden öldürülmek üzereyken kurtardı. Ertuğrul'un düşmanına olan merhametinden duygulanan Ares, 'Tanrı bana son şans olarak dostluğunu ve dinini gönderdi. Dinine girmek için ne yapmam lazım' dedi. Diriliş Ertuğrul'un son bölüm final sahnesinde, Ares kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. İşte Ares'in Müslüman olduğu o sahne...

Yeni Şafak
09:08 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:37 - 22/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul 107. bölümde Ares'in Müslüman olması şaşırttı.
Diriliş Ertuğrul 107. bölümde Ares'in Müslüman olması şaşırttı.

TRT'nin dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde, Ertuğrul'un düşmanı Ares Müslüman oldu. Cemal Hünal'ın canlandırdığı Ares karakteri, dizinin yeni bölümlerinde artık Ertuğrul Bey'in yanında saf tutacak.

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Halime ile birlikte saraya gelen Ertuğrul, Ares'i saraya getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares'in Emir Saadedtin ile yaptığı kumpasları anlatmasını isteyen Ertuğrul, Ares'i sultanın huzura çıkarttı. Emir Saadedtin ile yaptığı gizli ihanetleri sultana bir bir anlattı. Ares, Ertuğrul’un bütün iddialarını doğrulamıştı. Bunun üzerine Sultan Emir Saadedtini sürgüne gönderdi. Ertuğrul'un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Mahperi ve Altunaba’nın taht oyunlarına karşı nasıl mücadele edecek?

Turgut, Ertuğrul’un buyruğuna ve Bamsı’nın ısrarlarına rağmen Çavdar Obası’nı Kayı Obası’na uzak bir yere kurmuştu. Bunu Marya aracılığıyla öğrenen Titan ve Angelos ise iki oba arasındaki yola baskın vermiş, Aslıhan ve Hafsa’yı ele geçirmişlerdi. Haberi duyduktan sonra çılgına dönen Bamsı, Turgut’u suçlamış, ikili arasındaki gerilim artmıştı. Hamile olan Hafsa’ya ne olacak? Bebeğini kaybedecek mi?

#Ares
#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Gazi
6 yıl önce