|

Diriliş Ertuğrul başrolünden destek: Gerekirse biz de kemer sıkacağız

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, son dönemde yapımcıların, oyuncuların bölüm ücretlerinde indirime gideceği yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Düzyatan, "Gerekirse biz de kemer sıkacağız" dedi.

Yeni Şafak
11:23 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 11:38 - 21/09/2018 Cuma
Diğer
Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuyla ekrana gelecek.
Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuyla ekrana gelecek.

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, son dönemde yapımcıların, oyuncuların bölüm ücretlerinde indirime gideceği yönündeki haberlerle ilgili konuştu.

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu, “
Ülkede insanlar sıkıntıdaysa, biz de fedakarlık göstereceğiz. Ülkenin önemli bir kısmında maddi sıkıntı var. Biz de gerekirse kemer sıkacağız
” diye konuştu.


Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz yıllarda ekim ayında yeni sezona başlayan Diriliş Ertuğrul'un bu yıl hangi tarihte yayına gireceği henüz açıklanmadı. Diriliş Ertuğrul izleyicileri merakla yeni sezonu beklerken dizinin sosyal medya hesabından, "Diriliş Ertuğrul, daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da 'Diriliş Ertuğrul' konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur" açıklaması yapılmıştı.

#Diriliş Ertuğrul
#TRT 1
#Engin Altan Düzyatan
6 yıl önce