|

Diriliş Ertuğrul'da Dursun Ali Erzincanlı Cuma hutbesi okudu sosyal medya sallandı

Diriliş Ertuğrul'un 128.yeni bölümü izleyenlerin büyük beğenisini kazanırken Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde "Dursun Ali Erzincanlı" sürprizi yaşandı. TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Cuma hutbesini okuyan imam rolünü üstlenen Erzincanlı'yı gören Diriliş Ertuğrul hayranları sosyal medyayı salladı.

Yeni Şafak
09:41 - 20/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:43 - 20/12/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Dursun Ali Erzincanlı Nazif Tunç'un yaptığı Veysel Karani ve Rabia filmlerinde başrolde oynamıştı.
Dursun Ali Erzincanlı Nazif Tunç'un yaptığı Veysel Karani ve Rabia filmlerinde başrolde oynamıştı.

Her hafta reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisine bu hafta Dursun Ali Erzincanlı sürpriz yaparken 'Cuma Hutbesi' sahnesi ise damga vurdu. Dursun Ali Erzincanlı sosyal medya hesabından Diriliş Ertuğrul'da aldığı rolü paylaşarak, "Diriliş Ertuğrul gibi bir dizide, böyle bir rolü üstlenmekten onur duydum. Bu role beni uygun gören ve bana bu onuru yaşatan Mehmet Bozdağ beyefendiye teşekkür ederim" dedi. Diriliş Ertuğrul ve Dursun Ali Erzincanlı hayranları ise gönderinin altına yorumlar yağdırdı.



İşte sosyal medyaya yansımaları:







Dursun Ali Erzincanlı kimdir ?

  • 1969 senesinde, Osman ve Meliha Erzincanlı çiftinin oğulları olarak, Erzurum'da dünyaya gelen Dursun Ali Erzincanlı'nın eğitim hayatı Abdurraman Şerif Beygu İlköğretim Okulu'nda başladı. Erzurum Müftülüğü ve Gürcükapı Camii'nde, 3 yıl boyunca Kur'an-ı Kerim ve din dersleri alan Dursun Ali Erzincanlı, lise eğitimini Erzurum İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır.
  • 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat bölümünü kazandı. Bundan dolayı ailesi ile İstanbul'a göç ettiler. 93 yılına kadar yaklaşık 1 yıl bir film şirketinde Mesut Uçatan bey'le beraber çalıştılar. 93 yılının temmuz ayında Moral FM'de programcılığa başladılar. Yaklaşık 10 yıl boyunca Moral FM'de görev yaptılar. Yönetmenliğini Nazif Tunç'un yaptığı Veysel Karani ve Rabia filmlerinde başrolde oynadı. Evli ve üç çocuk babasıdır.
#Dursun Ali Erzincanlı
#Diriliş Ertuğrul
#TRT
#Cuma Hutbesi
5 yıl önce