|

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı açıkladı: Bomba gibi bir yıl geliyor

Sevilen dizi “Diriliş Ertuğrul”un yayına geç kaldığı hakkında yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi veren Bozdağ, "Sabırsızlandığınızı biliyoruz. Çok farklı bir sezon sizleri bekliyor. Bomba gibi bir yıl geliyor" dedi.

Yeni Şafak
16:49 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 17:22 - 12/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Ekim ayının ortasında başlayan Diriliş Ertuğrul dizisini sevenleri merakla bekliyor. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un çekildiği platoda sosyal medya hesabından dizi hakkında açıklamalar yaptı.

Reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihinin neden geç kaldığını yapımcı Mehmet Bozdağ şu şekilde açıkladı:

"Daha kaliteli işler için çalışıyoruz. Tüm ekip canla başla çalışıyor. Bu yıl bambaşka bir yıl olacak. Sizleri seviyoruz. Dediğimiz gibi bomba gibi bir yıl geliyor. Sabırsızlandığınızı biliyoruz. 5. sezonu çekiyoruz. Plato değişiyor. Çok farklı bir sezon bekliyor. Geç kaldık diye üzülmeyin. İyi işler ve kaliteli işler zaman istiyor. 5. sezon dopdolu gelecek. Bu sezon bütün sezonlardan farklı olacak."


#Diriliş Ertuğrul
#Dizi
#Mehmet Bozdağ
#TRT
6 yıl önce