|

Engin Altan Düzyatan'dan 'Kuruluş Osman' açıklaması: Haberimiz yok yani

Diriliş Ertuğrul'dan sonra Kurşun dizisi de final yapan Engin Altan Düzyatan, sorulan soruları yanıtladı. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'a, 'Ertuğrul' karakterinin ölmediği ve Ertuğrul Bey'in tekrar diziye dahil olacağı iddiaları hatırlatılınca oyuncu, "Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani" yanıtını verdi. En son Burak Özçivit’in performansıyla ilgili sorulara Düzyatan, "Gayet iyi, gayet iyi" cevabını verdi.

10:16 - 16/12/2019 Pazartesi
Güncelleme: 10:17 - 16/12/2019 Pazartesi
Diğer
Engin Altan Düzyatan ve Burak Özçivit
Engin Altan Düzyatan ve Burak Özçivit

Kurşun dizisinin final yapmasının ardından hüsrana uğradığı konuşulan Engin Altan Düzyatan, "Olur öyle şeyler, hayırlısı olsun. Bazı işler oluyor, bazı işler olmuyor" dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'a, 'Ertuğrul' karakterinin ölmediği ve Ertuğrul Bey'in tekrar diziye dahil olacağı iddiaları hatırlatılınca oyuncu, "Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani" yanıtını verdi.



Ekrana dönecek mi?

"Diziye dönmek ister misiniz?" sorusuna ise Düzyatan, şu şekilde cevap verdi:

Burak Özçivit yorumu: Severek izliyorum

Diriliş Ertuğrul döneminde reytinglerin daha yüksek olduğu yorumuna Düzyatan, "Sevdiğimiz arkadaşlarımız, ne kadar güzel bizim yarattığımız bir işi devam ettiriyorlar, bunlar iki farklı iş, ben çok severek izliyorum. Hayırlısı olsun" şeklinde konuştu. "Reytinglerde yükseliş olur mu?" sorusuna ünlü oyuncu, "Reytingleri çok takip etmedim ama olacaktır" cevabını verdi.

En son Burak Özçivit’in performansıyla ilgili sorulara Düzyatan, "Gayet iyi, gayet iyi" cevabını verdi.

#Engin Altan Düzyatan
#Diriliş Ertuğrul
#Kurtuluş Osman
#Burak Özçivit
#Dizi
4 yıl önce