|

Soruşturma açılan Metin Akpınar açıklama yaptı

Halk Tv'de kullandığı ifadeler nedeniyle sanatçı Metin Akpınar'a soruşturma başlatılmıştı. Metin Akpınar'ın avukatları Atilla Hekimoğlu, Burçin Hekimoğlu ve İrem Hekimoğlu tarafından müvekkilleri hakkında başlatılan soruşturma üzerine yazılı açıklama yaparak, "Cumhurbaşkanı'na yanlış aksettirilmesine neden olunmuştur. Söz konusu medya organları ve sorumluları hakkında da hukuki yollara başvurulacağını saygıyla duyururuz" dedi.

Yeni Şafak
09:31 - 24/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:24 - 24/12/2018 Pazartesi
Diğer
Metin Akpınar'ın avukatları yazılı açıklamada bulunu.
Metin Akpınar'ın avukatları yazılı açıklamada bulunu.

Halk TV'de Uğur Dündar moderatörlüğünde yayınlanan Halk Arenası programına konuk olan Metin Akpınar'a sarf ettiği sözler nedeniyle soruşturma başlatılmıştı.

Konuyla ilgili Metin Akpınar'ın avukatlarınca yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
  • "Programda konuşulan konular, özellikle bazı medya organlarınca kamuoyuna farklı şekilde yansıtılmış ve sanki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hedef alınmış gibi bir algı yaratılmak istenmiş bu vesileyle de konunun hem kamuoyuna hem de Cumhurbaşkanı'na yanlış aksettirilmesine neden olunmuştur.
  • Konunun, kamuoyunca, olduğundan farklı anlaşılmaması arzusunu taşımakla beraber, toplumu gerçek dışı haberlerle yanlış yönlendiren söz konusu medya organları ve sorumluları hakkında da hukuki yollara başvurulacağını saygıyla duyururuz."
#Metin Akpınar
#Erdoğan
#Açıklama
5 yıl önce