|

Ertuğrul Gazi'ye hayran baskısı: O filmde oynama!

TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın bu yaz çekilmesi planlanan romantik komedi türü filmi için hayranları "O filmde oynama" diye baskı yapıyor. Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafa yorumlar yağdıran izleyiciler, Düzyatan'ın filmde oynarsa dizideki rolüne zarar vereceğini söylüyor.

Yeni Şafak
11:22 - 19/04/2016 Salı
Güncelleme: 17:51 - 19/04/2016 Salı
Yeni Şafak

TRT ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a hayranları mobbing uyguluyor. Mayıs ayında Diriliş'in finali yapmasıyla beraber, daha önce 2 kere oynadığı romantik komedi türündeki filmin 3'üncüsünü çekmeye hazırlandığı konuşulan Düzyatan'ı hayranları Instagram hesabından yorum yağmuruna tuttu.



Oktay Kaynarca ile paylaştığı fotoğrafa hayranları tarafından bırakılan binlerce yorumda Düzyatan'ın, romantik komedi filminde oynamaması isteniyor. "Biz seni ecdadımızla özdeşleştirdik", "Oynamazsın inşallah yoksa cidden bizim için biter her şey", "Gönüllerimizde kurduğun tahtı yıkma" gibi ilginç yorumlar bırakan takipçilerin bir diğer isteği ise Diriliş Ertuğrul'un son bölümünün sinema filmi olarak yayınlanması.



Yapımcısının da Ertuğrul Gazi rolüne zarar vereceğini düşünerek oynamasını istemediği iddia edilen Düzyatan'ın ne karar verdiği ise henüz bilinmiyor.














#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Gazi
#Engin Altan Düzyatan
8 yıl önce