|

Etimesgut Belediyesi vatandaşın yanında

Etimesgut’ta devlet hastanesi inşaatının devam etmesi nedeniyle iş yükü daha da artan Etimesgut Belediyesi Tıp Merkezi, her gün 600’den fazla vatandaşa hizmet veriyor. Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezde en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 03:04 - 13/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Laboratuvar ve radyoloji ünitelerinin de hizmet verdiği merkezde mikroeliza, otoanalizör, hormon ve hemogram tetkikleri yapılabiliyor.
Laboratuvar ve radyoloji ünitelerinin de hizmet verdiği merkezde mikroeliza, otoanalizör, hormon ve hemogram tetkikleri yapılabiliyor.

Etimesgut Belediyesi Tıp Merkezi, mevsim şartları nedeniyle en yoğun dönemini yaşıyor. 9 uzman, 6 pratisyen hekim, 8 hemşire, 7 laborant, 3 radyoloji uzmanının görev yaptığı tıp merkezinde, iç hastalıkları, ağış ve diş sağlığı, nöroloji, kulak-burun-boğaz, cildiye, göz hastalıkları, kadın hastalıkları, çocuk hastalıkları branşlarında hizmet sunuluyor. Laboratuvar ve radyoloji ünitelerinin de hizmet verdiği merkezde mikroeliza, otoanalizör, hormon ve hemogram tetkikleri yapılabiliyor.

EN İYİ HİZMETİ SUNMA GAYRETİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyenin her alanda vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Sağlık alanında da modern tıp merkezimizle hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Tıp Merkezimiz, nüfusu 600 bine ulaşan ilçemizde yeterli sağlık tesisinin bulunmaması nedeniyle ciddi anlamda yoğun talep görüyor. Havaların soğumasıyla birlikte talep daha da artmıştır. Sağlık kadromuz, fedakarca çalışarak vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına etkili çözümler üretmektedir” dedi.

#​Etimesgut Belediyesi
#Tıp Merkezi
#Enver Demirel
5 yıl önce