|

Ferhat Göçer'in kızı: Babam doktor olmasına rağmen tedavi olmamı engelledi

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in 21 yaşındaki kızı Yağmur Göçer sosyal medya hesabından sitem etti. Babasının kendisiyle ilgilenmediğini öne süren Yağmur Göçer katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Ciddi kalp rahatsızlığı yaşadığını belirten Yağmur Göçer, "Babam doktor olmasına rağmen tedavi olmamı engelledi" dedi.

Yeni Şafak
15:33 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:01 - 12/11/2018 Pazartesi
Diğer
Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer önemli açıklamalarda bulundu.
Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yağmur Göçer, babasının ameliyat olduğu süreçte yanında olmak yerine karşısında olduğunu söyledi.

Uzun zamandır babasıyla görüşmediğini ve bu duruma çok üzüldüğünü söyleyen Yağmur Göçer, katıldığı programda gözyaşları içinde babasına şu sözlerle sitem etti:

  • "Ben doğduğumdan beri ciddi kalp problemleri yaşadım. Defalarca stent takıldı ve anjiyo oldum. Bir operasyon geçirmek zaten büyük bir olayken operasyonun yanında muhalif bir baba vardı. Operasyon geçirirken yanımda istediğim babamı hep karşımda buldum. Doktor olmasına rağmen."

Ferhat Göçer kabul etmediği için 1,5 tedavi olmayı bekledi

"Sondan önceki ameliyatımda ben bunu yaşadım. Benim şu an sol kolumdan tansiyon alınamıyor, damar yolu açılamıyor, nabız çok yavaş geliyor. Sondaki önce takılan stendim 1,5 sene geç takıldı bu raporlarıyla da belli. Babam doğru olmadığını düşündü, doktor seçiminde problemler yaşadık."

Yağmur Göçer: Kedi Köpeğe kızım bana takoz derdi

  • "Ben şöhretinin hiçbir zaman avantajını yaşamadım. Ben babama aşık, o işine aşıktı çünkü. Evdeki kedi, köpeğe 'kızım' derdi, bana 'takoz' derdi. Gidip gizli gizli odamda ağlıyordum."
#Ferhat Göçer
#Sanatçı
#ünlü
5 yıl önce