|

Haluk Levent'ten 'paraları götürüyorsun' yazan kullanıcıya cevap: Bugün bırakırım

Tv8'deki programa konuk olan Haluk Levent, bir sosyal medya kullanıcısnın "AHBAP derneği üzerinden paraları götürüyor" tweetine, "Bugün bırakmaya hazırım. Ben müzisyenim. Konserler veriyorum ve paramı kazanıyorum. Konserlerim yıllardan beri dolar taşar. Para da kazanırım. Benim AHBAP’ın ya da başka bir derneğin parasına ihtiyacım yok" diye yanıt verdi.

Yeni Şafak
16:40 - 7/12/2018 Cuma
Güncelleme: 17:01 - 7/12/2018 Cuma
Yeni Şafak
Haluk Levent
Haluk Levent

Tv8'de yayınlanan EYS Show'un bu haftaki bölümüne Haluk Levent konuk oldu. Programın 'Linç et' bölümünde Levent hakkında atılan tweetler yayınlandı. O tweetlerden bir tanesi de kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformuyla (AHBAP) ilgiliydi.

Ünlü sanatçı, "Haluk Levent de ahbap mahbap ayağına cukkayı götürüyor" tweeti için şöyle konuştu:

  • "Bu çok güzel bir tweet. Bu arkadaş kimse helal olsun. Beni kendisine göre böyle değerlendirmiş.Ama bu neyi ortaya koyuyor biliyor musunuz? Halkımızın dernek ve vakıflara bir güveni kalmadığını ortaya koyuyor. Yani bir şeyi yapıyorsan muhakkak 'ya siyasi ya toplumsal bir çıkarın var. Ya da para var' diye düşünüyorlar. Halbuki ben ve arkadaşlarım koltuğu bırakmaya hazırız. Bakın diyoruz ki, AHPAP’ta para var. Buyurun alın siz yönetin. Bugün bırakmaya hazırım. Ben müzisyenim. Konserler veriyorum ve paramı kazanıyorum. Konserlerim yıllardan beri dolar taşar. Para da kazanırım. Benim AHBAP’ın ya da başka bir derneğin parasına ihtiyacım yok. Maalesef burada itiraf ediyorum. Cebimden para bile gidiyor. O anda olmazsa biz veriyoruz. Başka çaremiz yok."
#AHBAP
#Haluk Levent
5 yıl önce