|

İki çocuğu boğulmaktan kurtaran adam tazminat istedi

İspanya Minorka'da tatil için bir otele giden 32 yaşındaki Steven Tartt, 7 yaşındaki bir erkek çocuğu ile 6 yaşındaki bir kız çocuğunu havuzda boğulmaktan kurtardı. "Bu olayın ardından tatilim mahvoldu çünkü cankurtaran işini yapmıyordu" diyen Tartt, otelden tazminat istedi.

Yeni Şafak
10:30 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:53 - 15/11/2018 Perşembe
Diğer
Steven Tartt
Steven Tartt

Olay İspanya Minorka'da yaşandı. Tartt tatil için Minorka'da bir otele gitti. Tatilinin üçüncü gününde havuz kenarında güneşlenirken çığlık seslerini duydu. Adam hemen havuza atladı ve 7 yaşındaki bir erkek çocuğu ile 6 yaşındaki bir kız çocuğunu boğulmaktan son anda kurtardı.

Cankurtaran iş yapmıyor dedi tazminat istedi

Daily Star'ın haberine göre, gazetecilere konuşan Tartt, "Bu olayın ardından tatilim mahvoldu çünkü cankurtaran işini yapmıyordu. Hatta beni o kadar çok yordu ki işten bir hafta daha ekstra izin almak zorunda kaldım' dedi.

  • Steven Tartt,olayla ilgili; "En azından bana tatilimi mahvettikleri için ya da yeterli deneyimde eleman çalıştırmadıkları için bir teklifte bulunabilirlerdi ama hiçbirini yapmadılar" açıklamasında bulundu. Tartt şimdi otelden tazminat talep ediyor. Otel ise çocukların hayatını kurtaran adama teşekkür ettiklerini ve danışmanlık teklifinde bulunduklarını ancak adamın reddettiğini iddia ediyor.

#Otel
#Can Kurtaran
#Boğulmak
5 yıl önce
default-profile-img