|

İstanbul'dan bir yıldız geçti: Aamir Khan

Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan'ın Türkiye ziyareti bitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve birçok hayranıyla bir araya gelen Khan, Türk hayranlarından yoğun ilgi gördü. Aamir Khan, bugüne kadar İstanbul'da bir film çekmeyi düşünmediğini fakat artık böyle bir projenin içinde yer almak istediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:26 - 8/10/2017 الأحد
Güncelleme: 10:31 - 8/10/2017 الأحد
Yeni Şafak
Aamir Khan, Türkiye'deki ziyaretlerini tamamladı.
Aamir Khan, Türkiye'deki ziyaretlerini tamamladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, yeni filmi 'Secret Superstar'ın tanıtımı amacıyla Türkiye'de bulunan Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
Erdoğan'la görüştü.

Bollywood yıldızı Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak 4 Ekim'de Türkiye'ye gelmişti. Atatürk Havalimanı'nda Khan'ı birçok hayranı çiçeklerle karşıladı. Karşılama sırasında izdiham yaşanırken, Amir Khan, hayranlarının imza ve fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de ağırladı
Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan
, Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı
Aamir Khan
'ı Cumhurbaşkanlığı
Külliyesi
'nde kabul etti. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.


Kurtulmuş'tan Kur'an-ı Kerim hediyesi
Khan, Ankara Palas'ta Kültür ve Turizm Bakanı
Numan Kurtulmuş
ile bir araya geldi. Kurtulmuş, Khan'a el yazması Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, kabul ettiği Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan için "Türkiye'de kendisini ağırlamaktan, kendisiyle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye hakkında güzel sözlerini dinlemekten de fevkalade memnun olduğumuzu ifade etmek isterim" dedi.


Sulukule'de 'Awara Hoon' sürprizi
Aamir Khan, Fatih Belediyesi’nin daveti ile Sulukule Sanat Akadesi’ni ziyaret etti. Sulukule Sanat Akademisi’nde eğitim gören minik sanatçılarla bir araya gelen Aamir Khan, çocukların kendisi için hazırladığı ünlü Hint filmi Awara Hoon’un müziğini duyunca

şaşkınlığını gizleyemedi ve çok mutlu oldu. Aamir Khan, çocuklara orkestra şefliği yaptı.

İstanbul sorusuna sevindiren cevap

Hayranlarıyla birlikte 'Dangal' filmini izleyen Aamir Khan, sevenlerinin sorularını da yanıtladı.

Bir hayranının, Türkiye'de film çekmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki sorusuna, bugüne kadar böyle bir projesinin olmadığı cevabını veren sanatçı, ancak İstanbul'u gördükten sonra çok sevdiğini ve böyle bir projede yer almak istediğini söyledi.



#Aamir Khan
٪d سنوات قبل