|

Kızılay'ın rekoru Esra Erol'da kırıldı: 500 bin lira toplandı

Esra Erol'da programında yardım rekoru kırıldı. Proje, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılımıyla start aldı. Vatandaşlar, 10 dakika içerisinde 50 bin sms atarak 500 bin lira bağışta bulundu. Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “150 yıllık köklü bir kuruluş olan Türk Kızılay tarihinde, bu kadar kısa zamanda rekor bağış” dedi.

Yeni Şafak
09:51 - 20/12/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:01 - 20/12/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Dr. Kerem Kınık, Esra Erol'un Atv'deki programına katıldı.
Dr. Kerem Kınık, Esra Erol'un Atv'deki programına katıldı.

Ülkemizin dört bir yanındaki köy okullarında okuyan çocuklarımızın eğitimlerini desteklemeyi hedefleyen 'Kolide Ne Var?' kampanyasıyla bin 500 köy okuluna, ortalama 300 bin öğrenciye, 1 milyon 500 bin adet ürün gönderilmeyi hedefliyor. Sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılay, 150. Kuruluş yıl dönümü kapsamında Esra Erol işbirliği ve Milli Eğitim Bakanlığının da desteğiyle 'Kolide Ne Var?' adında Sosyal Sorumluluk projesini başlattı.

Kınık: Kızılay tarihinde rekor bağış

Proje başlangıcının yapıldığı Esra Erol'da programını izleyen milyonlarca kişi kampanyaya destek oldu. Projeye bireysel olarak destek olmak isteyen 50.000 kişi 500.000 TL bağışta bulunarak Türk Televizyon tarihinde bir ilke imza attı.


Canlı yayında sms sonuçlarını değerlendiren Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, "150 yıllık köklü bir kuruluş olan Türk Kızılay tarihinde, bu kadar kısa zamanda rekor bağış" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

#türk kızılay
#kızılay
#kerem kınık
5 yıl önce