|

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi açıkladı: Süreç uzayabilir

Beş gündür yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, sanatçı için 24 saat ve 48 saatlik sürecin önemli olduğunu ifade etti. Şu an için ameliyat düşünülmediğini ifade eden eden Yeşim Erbil, solunumu kontrol edildikten sonra ameliyat durumunun netleşeceğini söyledi.

Yeni Şafak
09:22 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:35 - 24/10/2018 Çarşamba
Diğer
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil bilgi verdi.
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil bilgi verdi.

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili kızı Sezin Erbil bilgi vermişti. Sezin Erbil, "Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik, kendisi hala yoğun bakımda" demişti. Ünlü şovmenin doktoru Jan Klod Kayukaise, "Bu kez diğer dönemlerden daha ağır bir durumla karşı karşıyayız" şeklinde açıklama yapmıştı.

Hastalığı tetiklendi

NTV'nin haberine göre, Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil ise durumun ciddiyetini koruduğunu belirterek şöyle konuştu:

  • “Ağabeyimin yıllardır süren hastalığı damarlarındaki kanın plazma kısmının dokular içine sızması durumu. Sürekli aldığı özel serumlarla kontrol altındaydı. Aslında senelerdir bu çok ender hastalıkla mücadele içinde olmasına karşın hep duruma şükrederdi. Kaburga kırığı ve kanama çok ciddi bir travma oldu. Bu hastalık da şiddetli bir şekilde tetiklendi. Ağrısı kontrol altına alındığından ameliyat edilmeyecek. Genel durumu, solunumu, tansiyonu yoğun bakımda takip altında. Her şey yapılıyor. 24 saat ve 48 saatlik süreç çok önemli. Allah bize ve sevenlerine bağışlasın inşallah. Herkesten dua bekliyoruz.”
#Mehmet Ali Erbil
#Kaçış Sendromu
#Hasta
#Şovmen
#Sanatçı
6 yıl önce