|

Meltem Cumbul'a tepkiler çığ gibi büyüyor

24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde büyük bir şok yaşandı. Meltem Cumbul, festivalde ödül alan tecrübeli yönetmen Semih Kaplanoğlu'na sahnede büyük bir kabalık yapınca tepkilerden kurtulamadı. Sahneye çıktığında Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan ve ona karşı sırtını dönerek kabalık yapan Cumbul'a sanat camiasından ve sosyal medyadan tepki yağıyor.

Yeni Şafak ve
11:39 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:13 - 4/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Meltem Cumbul'un yaptığı kabalık hakkında Adana Film Festivali'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Meltem Cumbul'un yaptığı kabalık hakkında Adana Film Festivali'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde büyük bir şok yaşandı. Meltem Cumbul, festivalde ödül alan tecrübeli yönetmen Semih Kaplanoğlu'na sahnede büyük bir kabalık yapınca tepkilerden kurtulamadı.


Adana Film Festivali dün akşam yapılan ödül töreniyle son buldu.Gecede siyah beyaz çektiği Buğday filmiyle Film-Yön En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazanan Semih Kaplanoğlu sahneye çıktığı sırada herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Sahnede kendisine elini uzatan Kaplanoğlu'na karşılık vermeyen
Meltem Cumbul
elini geri çekip sırtını döndü.
Caner Cindoruk tepki gösterdi

Gecenin sunuculuğunu yapan Cumbul'un bu hareketi salondakilerin büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken oyuncu Caner Cindoruk da ayağa kalkıp duruma tepki gösterdi. Sanat camiasından ve sosyal medyadan Cumbul'a halen tepki gelmeye devam ediyor.

Kişisel twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Semih Kaplanoğlu kendisine destek olanlara teşekkür etti. Kaplan "Adana ff'de sahnede maruz kaldığım kabalığın ardından bizi yalnız bırakmayan sanatseverlere ve dostlara teşekkürler..." dedi.


Meltem Cumbul'a gelen tepkilerden bazıları:




#Meltem Cumbul
#Semih Kaplanoğlu
7 yıl önce