|

Murat Ülker Acun Ilıcalı'nın takımına sponsor oldu

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e sponsor olduğunu duyurdu. Sahibi olduğu McVities markasıyla Hull City formalarında yer almaya hazırlanan Ülker, Türk girişimciliğinin global arenadaki önemine dikkat çekti.

Pınar Görgü
10:40 - 21/09/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, McVite's markasıyla Hull City'e sponsor oldu.
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, McVite's markasıyla Hull City'e sponsor oldu.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'ya sponsorluk desteği geldi.


McVitie's'in logosu Hull'ın formalarının arkasında ve antrenman kitlerinde yer alacak.


İş birliğini sosyal medya hesabından duyuran Ülker, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Acun Ilıcalı’yla size heyecan verici bir haberimiz var. Hull City ile McVities bir arada! Bu iş birliği Türk girişimcinin global arenadaki gücü açısından çok anlamlı! Hull City’nin kaplanlı formalarında ve antrenman kıyafetlerinde efsanevi McVitie’s logosunu görmek hepimizin iftihar sebebi. Bir başarı yolculuğunda bir aradayız”



#Murat Ülker
#Yıldız Holding
#Hull City
#McVitie’s
8 ay önce