|

Savunma sanayii gençleri heyecanlandırıyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Enes Eminoğlu, genç ve yaşlıların gelecek dönemle ilgili taleplerini anlattı.

Neslihan Önder
04:00 - 5/05/2023 Cuma
Güncelleme: 03:42 - 5/05/2023 Cuma
Yeni Şafak
Enes Eminoğlu, genç ve yaşlıların gelecek dönemle ilgili taleplerini anlattı.
Enes Eminoğlu, genç ve yaşlıların gelecek dönemle ilgili taleplerini anlattı.

Seçime günler kala halk arasında Cumhurbaşkanı adayları ve vaatleri tartışılıyor. Esnaf ve ev ziyaretleri yapan milletvekili adaylarına sıklıkla liderlerin vaatleri soruluyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Enes Eminoğlu, genç ve yaşlıların gelecek dönemle ilgili taleplerini anlattı. Gençleri en çok savunma sanayiindeki yatırımlarla telefon ve bilgisayarlardaki ÖTV indiriminin etkilediğini söyleyen Eminoğlu, “Ayrıca mülteci konusunda atılması düşünülen planlar da gençlerin dikkatini çekiyor. Gençlik kampları, İlk Evim İlk Arsam projeleri bize en çok sorulanlar arasında” dedi. Eminoğlu yaşlıların en çok değindiği konunun ise kentsel dönüşüm ve tapu meseleleri olduğunu kaydetti: “Devletin açıkladığı ‘Yarısı Bizden’ kampanyasından memnunlar.”

Enes Eminoğlu.

REFAH, TEKNOLOJİ, DIŞ SİYASET

Yeni Şafak olarak seçmenin nabzını tuttuk, vatandaşların beklenti ve taleplerini dinledik:

* Ahmet Can Bozkurt (18):
Sandığa giderken göz önünde bulunduracağım hususlar, ülkemin refah seviyesi, teknolojik gelişmeler ve dış siyaset. Gençlere yönelik vaatleri konuşmak lafta güzel, önemli olan yapabilmek. Eğer birileri bu zamana kadar güven verdiyse devamının geleceğini düşünüyorum. Sandığa giderken, bu zamana kadar verilen sözler yerine getirildi mi, ona bakacağım.
Ahmet Can Bozkurt.
* Mehmet Yıldırım (28):
Ekonomi biraz daha düzelirse çok güzel olur gençler için. Gençlere biraz daha fırsat tanınması lazım. Genç girişimcilere, esnaflara destek ve teşvik verilmesi beni mutlu eder.
Mehmet Yıldırım.

TERÖR DESTEKÇİLERİ GELMESİN

* Nadire Aydoğan (68):
Türkiye’nin başına terör destekçileri gelmesin. Türkiye’miz yaşasın. Emekli aylıklarımıza zam geldi. 3 yılda bir verdikleri para var, onu da alacağız. Torunlarım için eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda daha fazla yatırım istiyorum.
Nadire Aydoğan.
* İbrahim Görür (80):
İstanbul’da İmamoğlu yönetiminde neler yaşandığını, halkın neler çektiğini görüyoruz. Millet İttifakı da başa geldiğinde aynısı olacak. Bırakın yapmayı, olan hizmeti bile durduruyorlar. Ben 80 yaşındayım. Türkiye’de hangi hükümetlerin geldiğini, neler yapıldığını biliyorum. Şu an her türlü hizmet var. Ben var olan hizmetlerin sürmesini istiyorum.
İbrahim Görür.


#Seçim
#Savunma Sanayi
#AK Parti
#ÖTV
#İlk Evim
#Kentsel dönüşüm
#Recep Tayyip Erdoğan
1 yıl önce