|

Saygı Hastanesi'nden sevindirici haber

Saygı Hastanesi, çıkan küçük çaplı yangına ilişkin hiçbir hastanın zarar görmediğini belirterek "B Blok'ta yenidoğan yoğun bakımda bulunan bebeklerimiz dahil 25 hastamız hastanemiz A Blok katlarına tahliye edilmiş ve hasta veya çalışanlarımızdan hiç kimseye herhangi en ufak bir zarar gelmemiştir." açıklaması yaptı.

Yeni Şafak
19:57 - 15/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 21:06 - 15/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Saygı Hastanesi
Saygı Hastanesi

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bulunan Saygı Hastanesi'nin B bloğında küçük çaplı yangın çıktı. Hastane çıkan küçük çaplı yangında hiçbir hastanın zarar görmediği bilgisini paylaştı.

Hastane yönetiminden kamuoyuna yapılan "Hepimize geçmiş olsun" başlıkla açıklamada "Bugün (15.08.2018) - 17.15 sularında hastanemiz B Blok en üst katından nedeni henüz tespit edilemeyen bir duman gelmesi sebebiyle derhal hastanemizin afet planı aktive edilmiş olup hastanemiz yangın söndürme ekibi duruma müdahale etmiş ve eşzamanlı olarak hastanemiz tarafından itfaiyeye haber verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Hastane yönetiminden yapılan açıklama şu şekilde:

  • 18.05 sularında (olayın başlangıcından 50 dk sonra) itfaiye müdahalesi ve soğutma çalışmaları bitmiş olup oluşan hasar sadece kendi bulunduğu alan ile sınırlı kalmıştır.
  • Önümüzdeki saatler içerisinde hastanemiz B Bloğunun olağan akış ve hizmetlerine devam etmesi için hazırlıklar yapılmaktadır.
  • Şu anda hastanemiz A ve C Bloklarında tüm faaliyetlerini tam anlamıyla eksiksiz olarak sürdürmektedir.
  • Bu endişe verici süreçte bizlere destek olan başta itfaiye ekipleri ve hastanemiz çalışanları olmak üzere, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Sağlık Müdürlerimiz ve yetkilileri, Ersoy Hastanesi ve çalışanları, 112 ekipleri ve emniyet güçlerimize, olay anında anlayışlı yaklaşımıyla kolaylık gösteren değerli basın mensuplarına; aynı zamanda ilçemizden ve çevre ilçelerden gerek telefonla arayarak gerek bizzat gelerek destek veren tüm özel ve kamu kurum çalışanlarına, dostlarımıza can-ı gönülden şükranlarımızı sunar, böyle bir vakanın bir daha kimsenin başına gelmemesini temenni ederiz.
#Saygı Hastanesi
#İstanbul
#Sultanbeyli
6 yıl önce