|

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i rolünü kaybedebilir

Sen Anlat Karadeniz’in yıldızı İrem Helvacıoğlu, O Ses Türkiye yarışmasındaki görüntülerinin yapımcısı tarafından yayınlatılmamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Helvacıoğlu'nun tepkisi yapımcı Osman Sınav ile arasını açacağa beziyor.

Yeni Şafak
10:34 - 3/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 10:46 - 3/01/2019 Perşembe
Diğer
İrem Helvacıoğlu
İrem Helvacıoğlu

‘Sen Anlat Karadeniz’in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu’nun sosyal medyasından yaptığı paylaşım, yapımcısıyla köprüleri attığını gösteriyor.

Helvacıoğlu’nun dizinin yapımcısı için yazdıkları şöyle:

  • ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’e büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm programda bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin yapımcı şirketi hayat verdiğim Nefes karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacıyla muvafakat etmediğini, çekimde yer aldıktan sonra bildirdi.”

Projenin yapımcısı Osman Sınav tepkisi ise aralarındaki gerilimi net bir şekilde ortaya koydu:

“Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, ‘O Ses Türkiye’ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.”

#O Ses Türkiye
#İrem Helvacıoğlu
#Nefes
5 yıl önce