|

Sosyal medyada korona günleri: Her güne yeni bir challenge

Koronavirüsten korunmak için sosyal izolasyanu benimseyen birçok kişi evine kapandı. Gün içinde yapacak aktivite sayısı kısıtlı olanlar ise sosyal medyada birbirlerine meydan okudukları yeni akımlar başlattı. Kitap okuma challenge, tuvalet kağıdı sektirme challenge ya da çocukluk fotoğraflarını ifşa etmek gibi birçok challenge korona günlerinde insanların eğlencesi haline geldi.

11:14 - 23/03/2020 Pazartesi
Güncelleme: 18:08 - 23/03/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Ünlü futbolculardan "evde kal" çağrısı
Ünlü futbolculardan "evde kal" çağrısı

Koronavirüs ile mücadelede evlerimize kapandığımız bugünlerde sosyal medya her zamankinden daha fazla popüler oldu. İnsanların ilk olarak haber aldıkları sosyal medya korona günlerinde renkli bir hale dönüştü. Normal hayatımızda karşımıza çıkan meydan okumalar bugünlerde bir hayli arttı.

Her güne yeni bir challenge

Kitap okuma challenge
başlatıp arkadaşlar arasında faydalı bir meydan okuma yayılıyor. Okuduğu kitabı paylaşanlar, arkadaşından kendi okuduğu eseri paylaşmasını istiyor. Umarız ki bu akım sadece fotoğraflardan ibaret değildir.
Futbolcular arasında başlayıp yayılan
tuvalet kağıdı sektirme challenge
ile insanlar evlerini adeta mini futbol sahasına dönüştürüyor. Çocukluk fotoğraflarını ifşa etmek de bugünlerde popüler olan meydan okumaların başında geliyor. Opera ve Bale Sanatçısı Erhan Güzel’in başlattığı
balerin dönüşü
de hızla yayılmaya başladı. İşte meydan okumalar:

Meydan okuyan okuyana

Hagi, Messi, Falcao, Ozan Tufan, Serdar Aziz ve daha birçok isim,koronavirüs sonrası ’Evde kal’ çağrısını 'StayAtHomeChallege’ akımıyla yaptı. İnsanların evde vakit geçirebilmesi için yapılan bu akımda tuvalet kağıdıyla yapılan futbol şov, milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Opera ve Bale Sanatçısı Erhan Güzel’in başlattığı balerin dönüşü katılanlar da artarak devam ediyor.

İnsanların hızlıca adapte olduğu meydan okumalara korona günlerinin ilerleyen günlerinde bakalım başka ne meydan okumalar eklenecek.



#StayAtHomeChallenge
#Challenge
#Meydan okuma
#Sosyal medya
#Korona
#Koronavirüs
4 yıl önce