|

Suçunu Müge Anlı'da itiraf etti: Dolandırıcıyım

Müge Anlı'nın bulduğu Bilal Türkaslan, canlı yayında dolandırdığı vatandaşları görünce suçunu itiraf edip, "Altın var diyerek insanları dolandırıyoruz" dedi. Taktiklerini de anlatan Türkaslan, canlı yayında karşısına çıkan müşterilerini girince şoke oldu.

Yeni Şafak
10:32 - 10/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:40 - 10/06/2017 Cumartesi
Diğer
Bilal Türkaslan suçunu canlı yayında itiraf etti.
Bilal Türkaslan suçunu canlı yayında itiraf etti.
Bilal Türkaslan,
İzmir
Çiğli
'ye bağlı Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki evinin önünden geçen 26 Mayıs'ta maskeli kişilerce kaçırılmıştı. İddiaya göre; Türkaslan eşiyle evden çıktıktan sonra siyah transit bir araç yanlarına yaklaşmış ve araçtan çıkan maskeli 5 kişi Bilal ve eşi Emine Türkaslan'ı darp etmişti.
Ardından maskeli kişiler eşini bırakıp, Bilal Türkaslan'ı araca bindirerek götürmüşlerdi. Emine Türkaslan 11 gündür kayıp olan eşini bulmak için "
Müge Anlı
ile Tatlı Sert" programına başvurdu. Programa katılan Emine Türkaslan "Eşim Bilal, Nif Dağı'nda bulunduğu söylenen 800 ton külçe altının yerini bildiğini sanan defineciler tarafından kaçırıldı" dedi. Gözyaşları içinde eşinin diri ya da ölü bulunmasını istedi.
'Dolandırıyoruz' diyerek taktiklerini anlattı
Programın başlamasından sonra ise Bilal Türkaslan, elleri ve ayakları bağlı bir şekilde ormanlık bir alanda bir çoban tarafından bulundu. Bulunduktan sonra
Müge Anlı
'nın programına katılan Bilal Türkaslan'ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Sahte altınlarla dolandırdığı vatandaşlar stüdyodaydı.
Müge Anlı
, karşısına görgü şahitlerini çıkarınca şok itirafı yaptı. Türkaslan "Evet, altın var diyerek insanları dolandırıyoruz" dedi.

Dolandırıcı grubunda deli rolünü üstlendiğini anlatan Bilal Türkaslan; "Sahte altınları gösterip, içinden bir tane almalarını istiyoruz. Bu sırada ben deli gibi gelip eline gerçek altını bırakıyorum" dedi.

#Müge Anlı
7 yıl önce