|

Süleyman Yağcı: Beni izlerken kalp krizi geçirmiş

Çocuklar Duymasın'ın Fısfıs İsmail'i Süleyman Yağcı, katıldığı bir programda soruları yanıtladı. Ambulans şoförlüğü yaptığı zamanlarda yaşadığı bir anısını anlatan Yağcı, "Bizim dizinin en şatafatlı döneminde ben de o gece nöbetçi şoförüm Çocuklar Duymasın'ı izliyorum. Bir ihbar geldi, bana 500 metre yakında birisi rahatsızlanmış. Benim de içinde olduğum bir sahnede kahkaha atınca kalp krizi geçirmiş, komaya girmiş" dedi.

Yeni Şafak
11:25 - 14/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Süleyman Yağcı
Süleyman Yağcı

Çocuklar Duymasın'ın Fıs fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, 2. Sayfa programına konuk oldu. Ambulans şoförlüğü yaptığı zamanki anılarını anlatan Yağcı, izleyenleri şaşırttı.

Yağcı: Kahkaha atınca komaya girdi

Ambulans şoförlüğünden emekli olduğunu, insanların şifa görmesinde ve tedavi edilmesinde aracı olduğunu söyleyen Yağcı, anısını şöyle anlattı:

  • "Bizim dizinin en şatafatlı döneminde ben de o gece nöbetçi şoförüm Çocuklar Duymasın'ı izliyorum. Bir ihbar geldi, bana 500 metre yakında birisi rahatsızlanmış eve girdik, televizyon açık bizim dizi izleniyor. Orada 65 yaşlarında bir ağabeyimiz benim büyük hayranımmış. Benim de içinde olduğum bir sahnede kahkaha atınca kalp krizi geçirmiş, komaya girmiş.
  • Biz hemen adamı sedyeye koyduk, aracın içine sedyeyi yerleştiriyorum adam benim sesimi duymuş fakat gözünü açmadan hayal kurmuş 'öldüm de öteki dünyada mıyım, İsmail nereden konuşuyor?' diye. Gözünü bir açtı ben. Dedim ki 'ne oldu, neyin var?' 'Seni gördüm kahkaha atıyordum, bayıldım' dedi. 'Uşağım senin hiçbir şeyin yok, sana bir kemençe çalayım hiçbir şeyin kalmaz' dedim. Biraz sohbet ettik hastaneye götürdüm, orada toparlandı."

#Süleyman Yağcı
#Fısfıs İsmail
#Ambulans Şoförü
#Çocuklar Duymasın
5 yıl önce