|

Tatlıses: Avuçlarını ovuşturanlar yine avuçlarını yalayacaklar

ABD yaptırımları ve dövizdeki spekülatif ataklarla Türk ekonomisine yönelik gerçekleştirilen saldırılar karşısında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı geldi. Erdoğan'ın Türk Bayrağını yerden alıp göğsüne koyduğu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıses, paylaşımının altına ise ''Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar" notunu düştü.

Yeni Şafak
15:17 - 11/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:05 - 11/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Her zaman Başkan Recep Tayyip Erdoğan`a desteğiyle bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Türkiye gündemi ile ilgili beğeni toplayan bir paylaşım yaptı.

Başkan Erdoğan`ın bayrağımızı yerden alıp göğsüne koyduğu bir videoyu paylaşan Tatlıses, "Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var. Ne aç kalırız ne de açıkta kalırız. Burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu böyle bilsin" diyerek minnetini dile getirdi.

Türkücü İbrahim Tatlıses'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;
  • "Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güvenim ve inancım tamdır. Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırsın. Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var. Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü. Ne ilk olacak, ne de son. Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz. Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz.

#İbrahim Tatlıses
#Dolar
#Milli beraberlik
#Sanatçı
6 yıl önce