|

TRT 1'in yeni dizisi gümbür gümbür geliyor: Teşkilat pazar akşamları izleyicisiyle buluşacak

İlk tanıtımıyla büyük merak uyandıran TRT 1’in iddialı yapımı “Teşkilat”ın, yeni tanıtımı da çok konuşulacak. 7 Mart Pazar günü izleyiciyle buluşacak olan dizinin yeni tanıtımında merak edilen karakterlerle ilgili ilk ipuçları da yer aldı.

09:12 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 09:33 - 2/03/2021 Salı
Yeni Şafak
Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul
Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul

Çekimleri başkent Ankara’da tüm hızıyla devam eden ve zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan dizinin başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor. “Teşkilat”; yedi vatan sevdalısı istihbaratçının olağanüstü operasyonlarını, geride bıraktıkları sevdiklerini, vatan uğruna yaptıkları fedakarlıklarını ekrana taşıyor.

TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Soluk soluğa izlenecek yılın en iddialı dizisi “Teşkilat”, 7 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NE?

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Televizyon tarihinde ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan dizide, kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak!

MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak.

  • Teşkilat dizisinde, MİT'in olağanüstü deneyimleri senaryoya aktarılırken, Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN MERAKLA BEKLENEN FRAGMANI


#trt 1
#teşkilat
#dizi
#televizyon
3 yıl önce