|

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu: Garson diye aşağıladılar

Türk televizyonlarında beğenilerek izlenen ve yakın zamanda yeni bir dizi ile tekrardan ekranlarda göreceğimiz ünlü oyuncu Kadir Doğulu samimi açıklamalar yaptı. Vuslat dizisinde başrol oynayacak olan Doğulu, 10 yaşından itibaren çalışmaya başladığını söyleyerek ekledi: "Mahalle esnafında çalıştım. Otel ve restoranlarda işe girdim. Ardından yiyecek-içecek sektöründe çalışmaya karar verdim. Mekânların mutfağından başlayıp işletmesine ve ortaklıklarına kadar her biriminde görev aldım. Tam 14 yıl boyunca..."

Yeni Şafak
10:31 - 5/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 10:45 - 5/01/2019 Cumartesi
Diğer
Kadir Doğulu
Kadir Doğulu

Çok yakında Vuslat dizisi ile tekrardan ekranlarda göreceğimiz ünlü oyuncu Kadir Doğulu, kariyeri ile ilgili verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

5 çocuklu bir ailenin üyesi olan Doğulu, birçok aile gibi ekonomik zorluklar yaşadıkları için 10 yaşından itibaren çalıştığını söyleyerek şu şekilde konuştu:

"Mahalle esnafında çalıştım. Otel ve restoranlarda işe girdim. Ardından yiyecek-içecek sektöründe çalışmaya karar verdim. Mekânların mutfağından başlayıp işletmesine ve ortaklıklarına kadar her biriminde görev aldım. Tam 14 yıl boyunca..."

Garson yakıştırması yaptılar

Oyunculuğa başladığında işletmecilikten geldiği için aşağılandığını da anlatan Doğulu, "Garson yakıştırması yaptılar ve bunu aşağılama cümlesi olarak kullandılar. Gittiğiniz her yerde size hizmet eden bir garson, servis elemanı yok mu? Siz beni nasıl o kavramla aşağılamaya çalışırsınız? O zamanlarda gerçekten kendi adıma değil ama garsonluk mesleğini yapan çalışma arkadaşlarım adına hicap duydum ve üzüldüm" dedi.

#Kadir Doğulu
#Vuslat dizisi
#Ünlü oyuncu
5 yıl önce