|

Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan’dan birlik beraberlik çağrısı

Türkiye'ye karşı yapılan ekonomik saldırılar için sanatçı Yavuz Bingöl, “1 dolara vatanını satanlarla, canını vatanına feda edenlerin savaşı bu. Birlik beraberlikle aşacağız”, sanatçı İzzet Yıldızhan ise “Ülkemizin üstüne oynanan son oyun, başka oyunları kalmadı” diyerek iki sanatçı sosyal medya hesabından birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Yeni Şafak
09:58 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 10:29 - 14/08/2018 Salı
Yeni Şafak
İzzet Yıldızhan ve Yavuz Bingöl sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.
İzzet Yıldızhan ve Yavuz Bingöl sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

İki ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan, Türkiye'ye karşı yapılan ekonomik saldırılara karşı ilgili konuşarak sosyal medya hesaplarından birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Sanatçı Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da yaptığı konuşmayı herkesin dikkatlice okumasını istedi. Sanatçı İzzet Yıldızhan ise bundan sonraki tüm borçlarını ve yatırımlarını TL üzerinden yapacağını belirtti.

Birlik beraberlik çağrısı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yavuz Bingöl, şunları söyledi:

  • "1 dolara vatanını satanlarla, canı dahil her şeyini vatanına verenlerin savaşıdır bu savaş. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir, Türk milleti de büyük bir millettir. Birlik, beraberlikle aşacağız bu günleri. Lütfen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon konuşmasını dikkatlice bir kez daha okuyun. Tarihi bir konuşma yaptı sayın Başkan. Gün, kayıtsız şartsız birlik günüdür."

Yatırımlarını TL üzerinden yapacak

Ticarette de önemli yatırımları olan şarkıcı İzzet Yıldızhan da ekonomik saldırılarla ilgili yorum yaptı. İstanbul, İzmir, Ankara'daki yatırımlarının ardından son olarak Kıbrıs'ta otel yaptıran Yıldızhan, ülkemiz üzerine oynanan oyunları sert bir dille eleştirdi. Dolar ve Euro'daki artıştan en çok zarar görenlerden biri olan Yıldızhan, şöyle konuştu:

  • "Yıllardır ülkemizi çeşitli sebeplerle bölmeye, yıkmaya çalıştılar. Yıllarca terör örgütleri bunu denediler. Sonra 15 Temmuz'da hain darbe girişimi yaşandı, şimdi de bizi, ülkemizi ekonomik krizle yıldırmaya, yıkmaya çalışıyorlar. Ama bu, onların son oyunları olacak."

İzzet Yıldızhan, bundan sonraki tüm borçlarını ve yatırımlarını TL üzerinden yapacağını da sözlerine ekledi. Şu an birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu belirten sanatçı, "Bu, ülkemizin üstüne oynanan son oyun, başka oyunları kalmadı. Bu millet, bu krizin de üstesinden gelecek" dedi.






#Sanatçı
#Euro
#Dolar
#Birlik Beraberlik
6 yıl önce