|

Yıllarca insanları güldürmüştü şimdi işsiz

Yaptığı şakalarla 7'den 70'e herkesi güldüren Çetin Çiftçioğlu, nam-ı diğer Şakacı, şimdilerde kameralardan uzak bir hayat sürüyor. 10 yıldır işsiz olduğunu söyleyen Çiftçioğlu, şimdilerde hayatın kendisine şaka yaptığını dile getirerek ekledi: “Bu acımasız şaka bitsin artık. Belediyeden yardım istemiyorum ki, mesleğimi yapmak, güldürmek istiyorum.”

Yeni Şafak
10:47 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 11:12 - 11/01/2019 Cuma
Diğer
Çetin Çiftçioğlu, Şakacı programında insanları şakalarken.
Çetin Çiftçioğlu, Şakacı programında insanları şakalarken.

Nam-ı diğer Şakacı'yı hatırlayanlar bilir. Şaka yapmadığı ünlü kalmamıştı. 7'den 70'e herkesi güldüren Çetin Çiftçioğlu, şimdilerde işsiz ve mesleğini yapmak istediğini söyledi.

Televizyonculuk yapmaya birden karar verdiğini söyleyen Çiftçioğlu, "Benim yüzüme kimse bakmazdı, televizyoncu değilim çünkü. Bir proje buldum. Aldım götürdüm kanalın birine, başka bir projede sunucu oldum fakat sekiz hafta sonra kovuldum. Yaptığım projemi Levent Altınay'a götürdüm, "Senin şakalarla aran nasıl" diye sordu, "Güldürmeyi severim" dedim. 10 tane şaka yazdım, 'Şakamatik' başladı, sonra 'Şakacı' devreye girdi. Üç sene acayip bir zirve yaptık. Samimiydik, güncel şakalar yapıyorduk ve hiçbir şey kurgu değildi" dedi.

Sabah gazetesinin haberine göre hayatın kendisine büyük şakalar yaptığını belirten Çiftçioğlu, "Bunların içinde mutsuzluklar, kederler var. Bir insanların görmek istediği Şakacı var, bir de o Şakacı'nın altındaki Çetin Çiftçioğlu var. Ama çocukluğumdan bu döneme gelirsem, hüzün çıkar içerisinden, şaka, mutluluk çıkmaz. 3 yaşında babamı kaybettim" ifadelerini kullandı.


Çiftçioğlu ayrıca şunları da anlattı:

"Bana 'Şırnak'ta iş var, gider misin?' desen giderim; dil, din, ırk ayırmadan mesleğimi yapıyorum. Ama dönüşler sıfır, hiç istek yok. Benim de hevesim gitti, mesleğime karşı değil ama onlara karşı gitti. Ben belediyeden yardım istemiyorum ki, mesleğimi icraat etmek istiyorum.


Arabama hicaz kondu

Allah'tan umudum var, ikinci yarıya çıkmaya hazırlanıyorum. Arabamı çıkaramıyorum çünkü vergi dairesi haciz koymuş, çıkarsam bağlarlar. Ben bunları acındırmak için söylemiyorum, sadece hakkım olan ikinci yarıyı istiyorum. Vaktini bilmiyorum ama televizyonda bir şansım daha olduğunu biliyorum, bence bu şaka bir an önce bitsin."


#Çetin Çiftçioğlu
#Şakacı
5 yıl önce