|

YouTuber Gaga Bulut'tan pişkin savunma: Çok kazanç elde etmek için yapıyorum

İzmir'de çocukları alet ederek uygunsuz videolar çekip kamuoyunda infial yaratınca tutuklanan sözde 'fenomen' Gaga Bulut, mahkemede verdiği ifadesinde daha çok kazanç elde etmek için bu tür videolar çektiğini söyledi.

Yeni Şafak
15:47 - 9/01/2019 Wednesday
Diğer
Mahkeme, Bulut Altuğ’un tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Mahkeme, Bulut Altuğ’un tutukluluk halinin devamına karar verdi.

YouTuber Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ'un tutuklu yargılandığı davanın görülmesine başlandı. İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Bulut Altuğ, tutuksuz sanık F.B.B., videoda yer alan C.S. ve K.Y. isimli çocuklar ile taraf avukatları hazır bulundu.

Bulut: Takipçim artınca gelirim de artıyor

Kurgu gereği çekiliş yaptıklarını ve kağıtta uygunsuz davranışların yapılmasını isteyen Bulut Altuğ,
"Kurgu gereği yaptık. Kurgu gereği kendilerine toplam 100 TL verdim ancak parayı bana iade ettiler. Bu tür videolar takipçi sayımı artırıyor. Takipçi sayım artınca kazandığım gelir de artıyor"
dedi.

Toplumda infial yaratan videoyu çeken F.B.B. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek, paylaşımları Bulut Altuğ’un yaptığını ve bunun suç olduğunu bilmediğini savundu.

Tutukluluk halinin devamına karar verildi

Posta'nın haberine göre, tutuksuz sanık F.B.B.’nin adli kontrol şartlarını kaldıran mahkeme heyeti, Bulut Altuğ’un tutukluluk halinin devamına karar verdi.

#Gagabulut
#Fenomen
#YouTuber
5 years ago