|

Kayıtdışı Dizisi Bomba Gibi Bir Oyuncu Kadrosu İle Geliyor

Yeni Şafak ve
13:58 - 14/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:27 - 19/12/2017 Salı
Diğer
Kayıtdışı
Kayıtdışı
Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Karga Seven Türkiye'nin yeni dizisi Kayıtdışı'nın setine sizler için konuk olduk ve en son
dizi haberleri
getirdik. . İstanbul'da bir çok mekanda çekimleri devam eden Kayıtdışı dizisi için İstanbul Polonezköy'de bir şato yıllık 20.000 TL karşılığında kiralandı. Yapım bu kadar maliyetli olunca kanalın istediği reytinglerde yüksek olacak tabi.


Fox Tv'nin son yıllarda en pahalı oyuncu kadrosu ile kurulmuş yapımları arasında yer alan Kayıtdışı dizisi
oyuncu kadrosu
nda kimler yok ki? Erkan Petekkaya, Songül Öden, Burak Yamantürk, Dolunay Soysert, Serdar ORÇİN, Müge BOZ Bahar ŞAHİN ve Uğur Polat gibi gerçekten çok dev isimler yer alıyor. Kayıtdışı dizisi tam liste oyuncu kadrosu ve karakter listesi için tıklayın

Kayıtdışı dizinde Erkan Petekkaya'nın hayat vereceği Ali Kemal karakteri hem yaşadığı aşk hayatı ve ülke için ortaya koyacağı mücadele ile çok konuşulacak. Erkan Petekkay Kayıtdışı dizisinde aslında 3 farklı rolü olan 3 farklı adama hayat verecek. Ali Kemal hem bir aile babası hem bir sigortacı hemde bir istihbarat ajanı olacak. Ali Kemal ülkenin kaderini değiştirebilecek bir konumda gizli bir İstihbarat ajanıdır; Ali Kemal'in işi suçluları ortadan kaldırmaktır; ancak yöntemi adalet değil yok etmektir.



Kayıtdışı dizisinde Zeynep karakterine ise Songül Öden hayat verecektir. Zeynep hayat dolu; insanların yardımına koşan çok güzel bir doktordur; Zeynep'in amacı insanları yaşatmaktır. Ali Kemal ile tanışması ile hayatında çok şey değişecektir.

Ali Kemal bir gün Zeynep ile tanışır ve hayatı değişir; zira Esra ile mutlu bir evlilikleri vardır; Esra sadık bir eştir ancak Ali Kemal Zeynep ile tanışınca tutku ile de tanışır ve aralarında inanılmaz bir aşk başlar; ancak bir cellat diğeri ise yardım meleğidir.

#kayıtdışı
#yeni
#dizi
7 yıl önce