|

Kerim Frei Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Beşiktaş haberleri

Beşiktaş haberleri - Kerim Frei Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Son zamanlarda çok fazla şansı bulamayan Kerim Frei'nin kafası karışık. Şenol Güneş'ten izin isteyen Kerim Frei, takımdan ayrılabilir.

Yeni Şafak
14:30 - 12/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:36 - 12/10/2016 Çarşamba
Diğer

Beşiktaş haberleri - Kerim Frei Beşiktaş'yan ayrılabilir. Büyük umutlarla transfer edilen ancak çok fazla forma şansı bulamayan Kerim Frei'nin Beşiktaş'taki geleceği tartışılıyor. Kafası karışık olan Kerim Frei ise takımdan ayrılmak istiyor.


Kendisi de eski bir futbolcu olan Kerim Frei'nin babası Hüsnü Koyunlu, oğlunun Beşiktaş'a geldiği günden bu yana aşama kaydedemediğini ileterek devre arasında ayrılmasına izin vermesi için Güneş'le bir görüşme yaptı.



Geçen sezon Bilic ayrıldığı dönemde de Güneş'le bir araya gelen baba Koyunlu, "Oğluma şans vermeyeceksiniz bırakın oynayacağı bir takıma gitsin" demişti. Sporx'te yer alan habere göre; Kerim'e Grasshoppers'dan teklif geldiği, Güneş'in ise satışa kesinlikle karşı çıktığı ama kiralama durumu olabileceği bildirildi. Kerim bu sezon 4 maçta toplam 89 dakika forma giyebildi.



Yedek oyunculara teklif yağıyor


UEFA'dan aldığı ceza nedeniyle sattığı oyuncuların bedeli kadar transfer yapma zorunluluğu olan Beşiktaş, son iki sezonda Demba Ba Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Gökhan Töre, Jose Sosa gibi isimleri satarak önemli bir gelirin sahibi olmuştu. Ama futbol piyasasında cezası bu yaz sonra erecek siyah beyazlıların oyuncularına talipler çıkmaya devam ediyor. Bu sezon kadroda şans bulmakta zorlanan Kerim Frei'ya West Bromwich, Aras Özbiliz'e de Terek talip oldu.












#Kerim Frei
#Beşiktaş
#Şenol Güneş
8 yıl önce