|

Mehdi Taremi kimdir?

Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları da devam ediyor. Bir süre önce sarı-lacivertlilerin gündemine gelen İranlı golcü Mehdi Taremi için Manchester United ve Arsenal da devreye girdi. Profesyonel futbol kariyerine Iranjavan takımının altyapısında başlayan Mehdi Taremi, ardından Shahin Bushehr, Persepolis, Al-Gharafa, Rio Ave ve FC Porto gibi takımların formalarını terletti. Geride bıraktığımız sezon tüm kulvarlarda 31 gole imzasını atan Taremi, 14 de asist yaptı. Peki Mehdi Taremi kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? Kaç golü var? İşte Mehdi Taremi'nin hayatı, futbol kariyeri.

11:14 - 10/07/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Mehdi Taremi
Mehdi Taremi

Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, takviye çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin forvet hattı için belirlediği adaylar arasında Porto'nun İranlı golcüsü Mehdi Taremi de vardı. The Evening Standard'da yer alan habere göre Manchester United'ın takipte olduğu Taremi için Arsenal da devreye girdi.

Mehdi Taremi kimdir?

18 Temmuz 1992 tarihinde İran'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Iranjavan takımının altyapısında başladı. Ardından Shahin Bushehr, Persepolis, Al-Gharafa, Rio Ave ve FC Porto gibi takımların formalarını terletti. 30 yaşındaki deneyimli futbolcu, forvet hattında santrfor olarak görev yapıyor. Taremi, 1.85 cm boyunda ve ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor.

Mehdi Taremi’nin güncel piyasa değeri ne kadar?

İran Milli Takımı ile 66 karşılaşmada görev alan Mehdi Taremi, 33 gole imzasını attı. Mehdi Taremi’nin güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.



#Mehdi Taremi
#Mehdi Taremi hayatı
#Mehdi Taremi futbol kariyeri
10 ay önce