|

En güzel resimli Kurban Bayramı mesajları ve sözleri! Galeri

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte sizlere en güzel bayram mesajlarını ve sözlerini hazırladık. Normal sözlerin yanı sıra en güzel resimli Kurban Bayramı mesajlarını da foto galeri haline getirdik. Tüm fotoğrafları inceleyebilir ve sizin beğendiğiniz bir görseli paylaşabilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en güzel Kurban Bayramı mesajları...

Yeni Şafak
15:20 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 15:50 - 10/08/2018 Cuma
Diğer
Kurban Bayramı mesajları
Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajlarını sizler için foto galeri haline getirdik. Sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte vatandaşlar da SMS yerine resimli Cuma mesajlarını göndermeyi tercih ediyor. Küslüklerin sona erdiği, dargınların barıştığı ve sevginin yer aldığı bayramlarda sizler de sevdiklerinize en güzel Kurban Bayramı mesajları gönderebilirsiniz.

Kurban Bayramı mesajları 2018

*Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

*Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah"a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

*Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!



*Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...


*Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun

*Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

*Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

*Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan'ıma bu Mübarek Kurban Bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah'ıma..


*Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

* Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

* Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.Kurban Bayramın mübarek olsun!



#Kurban Bayramı
#Kurban Bayramı mesajları
#Bayram mesajları
6 yıl önce