|

LGS İngilizce soruları ve cevap anahtarı açıklandı

LGS İngilizce sorularını ve cevap anahtarını Yeni Şafak ile takip edebilirsiniz. TEOG yerine gelen ve yaklaşık 1 milyon öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen LGS sınavı gerçekleştirildi ve MEB tarafından da sorular erişime açıldı. Birkaç adımda LGS İngilizce sorularına ulaşabilir ve cevap anahtarını kontrol edebilirsiniz.

Yeni Şafak
09:53 - 4/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:59 - 4/06/2018 Pazartesi
Diğer
LGS ingilizce soruları ve cevap anahtarı bekleniyor.
LGS ingilizce soruları ve cevap anahtarı bekleniyor.

LGS İngilizce soruları ve cevap anahtarı erişime açıldı. Sizlere sunacağımız bağlantılar ile birkaç adımda doğrudan ulaşabilir ve sonuçlarınızı kontrol edebilirsiniz.

LGS İngilizce soruları açıklandı mı?

LGS İngilizce soruları açıklandı. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

LGS İngilizce sorularından bazıları



LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS sonuçları 26 Haziran 2018 tarihinde meb.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek ve öğrencilere sonuçlar posta yoluyla gönderilmeyecek.

SI
NAV İTİRAZLARI
a. Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının ve sonuçların
internet adresinde yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde ÖDSGM resmî internet sayfasında yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak yapılabilecektir.
b. Elektronik ortamda yapılan itirazların incelenebilmesi için T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” veya T.C. Ziraat Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı Türkiye Halk Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı Türkiye Vakıflar Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı ya da şubeden, ayrıca;
adresinden tüm bankaların kredi kartları aracılığıyla 20 TL (KDV dâhil) yatırılması gerekmektedir.
c. 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu’nun 20/B maddesi uyarınca, sorulara ve cevap anahtarına yapılacak itirazlar, soruların ve cevap anahtarlarının
internet adresinde yayımlanmasından itibaren başlayan 10 (on) günlük dava açma süresini durdurmamaktadır.
ç. 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu’nun 20/B maddesi uyarınca, sonuçlara yapılacak itirazlar, sonuçların e-Okul Sistemi veya
internet adresinde yayımlanmasından itibaren başlayan 10 (on) günlük dava açma süresini durdurmamaktadır.

d. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu/ATM fişi eklenmemiş, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

e. Faksla ve e-posta yoluyla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.


#LGS
#LGS soruları
#LGS ingilizce soruları
6 yıl önce