|

Sivasspor Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta?

16 Eylül Pazar günü sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek olan Sivasspor maç hazırlıklarını sürdürüyor. Peki, Sivasspor Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta?İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
12:53 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:00 - 13/09/2018 Perşembe
AA
Sivasspor Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde.
Sivasspor Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde.

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazar günü sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan idman, pas çalışmaları ile devam etti. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ve hücum varyasyonlarıyla sona erdi. Demir Grup Sivasspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Sivasspor Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta?

Sivasspor Erzurumspor maçı 16 Eylül Pazar günü 17.00'de oynanacak.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Tuna'dan 'yabancı kuralı' açıklaması

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna ligdeki yabancı kuralının tartışılması hakkında "Futbolun içinde 20-30 senedir olan insanlar sürekli bunu tartışıyor ve hiç çözüm üretmeden biri çıkıyor ve bunlar hep milli takımda görev alan isimler ve de bunlara hep katkı sağlayan ve tartışan isimler. Bunlar konuştukça gündem konuşuluyor ve hiçbir şekilde Türk futboluna katkısı olmuyor" dedi. Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, ligin 5'inci haftasında sahasında konuk edeceği Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarına devam etti. Kulüp tesislerinde teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, toplu koordinasyon hareketleri ile devam etti. Taktik çalışmasının ardından idman çift kale maçla sona erdi. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tamer Tuna ilk 4 haftada ortaya konulan değerler, futbol oynama, pozitif anlayış ve takımın ortaya koyduğu istatistikler adına çok işler ortaya koyduklarını söyledi. Alınan sonuçların takımı ileriye götüreceğini belirten Tuna, "Ligde koşu mesafeleri, girilen gol pozisyonu, kilit pas sayısı, topa sahip olmada her şeyde çok iyi seviyedeyiz. Sonucunu yakalayamadığımız tek şey; girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirememek. Bunu ve savunmamızdaki eksikliğimizi gidersek Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ile birlikte iyi sonuçlar almak istiyoruz. 4 puan bizim için yeterli değil. Oynadığımız maçlar daha farklı da olabilirdi. Çünkü hepsinde iyi oynadık. İyi oynamadığımız anlarda yediğimiz gollerin bizde kötü etkisi oldu ama genel olarak maçlarda iyi işler ortaya koyduk. Bunları iyi yaptığımız için Demir Grup Sivasspor'un sezon sonunda iyi yerlerde olabileceğini görüyoruz." diye konuştu. N'Dinga'nın sakatlığı hakkında da bilgi veren Tuna "N'Dinga'nın sakatlığı uzun sürecek. 2 aylık bir süre. Tedavisi Fransa'da başladı. Ciddi bir sakatlık, ama döndüğünde bir sorun oluşturmayacak. 12 haftalık bir tedavi süreci var. Mert Hakan iyileşti, Muhammet'in aramıza dönmesi bizleri sevindirdi." dedi.


#Büyükşehir Belediye Erzurumspor
#Demir Grup Sivasspor
#Futbol
#Spor Toto Süper Lig
#Süper Lig
6 yıl önce