|

Wome Deluxe

Ortadoğu Grup ve Gür Yap ortak yatırımı olup, Antalya, Avsallar’da bulunan İncekum Mevkii’nde yer almaktadır.

Yeni Şafak ve
04:24 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 01:28 - 8/07/2016 Cuma
Diğer

Wome Deluxe, bir Ortadoğu Grup ve Gür Yap ortak yatırımı olup, Antalya, Avsallar'da bulunan İncekum Mevkii'nde yer almaktadır. Wome Deluxe, Ekim 2015'te ilk misafirlerini ağırlayarak alternatif tatil konseptinin en büyük ve en lüks oteli olarak hizmet vermeye başlamıştır. 120.000 m2 alan üzerine kurulu tesisimizin en önemli özelliği; muhafazakâr hassasiyetlerinize özen gösterecek şekilde, ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunmasıdır. Otelimizde, sadece hanımlara özel, içerisinde plajların, açık ve kapalı havuzların, spa alanlarının bulunduğu 10.000 m2 alan ayırdık.



Her şey dahil alkolsüz konseptte hizmet veren otelimizde ailelerin konforu ve rahatı için her ayrıntı düşünüldü. 1800 yatak kapasitesi bulunan Wome Deluxe, çam ormanlarının içerisinde, tertemiz havası, İncekum'un dillere destan güzellikteki plajı ve denizine sıfır konuyla dikkat çekmektedir.



Yılın 12 ayı boyunca hizmet veren Wome Deluxe'te toplantılarınızı geniş salonlarımızda, son teknolojiyle donatılmış ekipmanlar ile düzenleyebilir, spa merkezimizde stres ve yorgunluğunuzdan kurtulabilirsiniz. Wome Deluxe, hanımlar ve erkeklere ayrı ayrı hizmet veren 7.500 m2 spa alanı ile bölgenin en büyük spa merkezi olma özelliğini taşıyor. Her iki bölümde de kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, kuaför, güzellik merkezi, masaj odaları ve VIP aile hamamları mevcut.



Yeşilin ve Denizin Muhteşem Buluşması


Yeşilin ve denizin muhteşem buluşmasına şahitlik eden, Akdeniz'in klasik sıcağından uzak, ılık esintiler içinde ferah bir atmosferde denize girebilme ve ormanda yapılacak keyifli yürüyüşler sonrasında kır kahvelerinde dinlenme keyfi sunan Wome Deluxe, geniş, lüks ve deniz manzaralı odalarıyla da dikkat çekiyor. Her şey dâhil konseptinde alkolsüz olarak hizmet veren 5 yıldızlı otelde, Osmanlı ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini bir arada bulmak mümkün.



Aktiviteleriyle de keyifli vakit geçirmeyi vaat eden tesiste; plajlar, açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzu, çocuk parkı, aquapark, sauna, hamam, buhar odası, tuz odası, fitness center, basketbol, futbol, voleybol, tenis, masa tenisi, bowling, tavla, masa oyunları, animasyon programları, amfitiyatro, kır kahvesi, 4-12 yaş için mini club, sinema ve disko bulunuyor.



Farklı sayı ve nitelikteki gruplar için alternatif seçenekler sunan konferans merkezi, deneyimli ekibi ve profesyonel hizmet anlayışıyla; seminer, toplantı, VIP davetler ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.



Gazipaşa Havaalanı'na Sadece 45 Dakika Mesafede


Merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken Wome Deluxe, Avsallar'a 3 dakika, Alanya'ya 25 dakika ve Gazipaşa Havaalanı'na 45 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

#turizm
#Wome Deluxe
#otel
8 yıl önce