|

Real Madrid, Sevilla deplasmanında 1-1 berabere kaldı

La Liga'nın 10. haftasında Real Madrid, deplasmanda Sevilla ile 1-1 berabere kaldı. Sakatlığını atlatan Arda Güler, Sevilla maçının kadrosunda yer almadı. Sevilla'nın golü 74. dakikada Alaba'nın kendi kalesine attığı golle geldi. Real Madrid beraberliği 78. dakikada Carvajal ile buldu. Sevilla - Real Madrid maç özetini izlemek ve La Liga güncel puan durumuna bakmak için haberimize göz atabilirsiniz.

09:02 - 22/10/2023 Pazar
Yeni Şafak
Sevilla-Real Madrid maç özeti izle
Sevilla-Real Madrid maç özeti izle
Sevilla -
maç özetini izlemek ve La Liga güncel puan durumuna bakmak için haberimize göz atabilirsiniz. LaLiga lideri Real Madrid, 10. haftada Sevilla deplasmanına çıktı. Müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı. Sevilla, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin 74. dakikasında David Alaba'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Real Madrid'in 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi

Real Madrid bu gole 4 dakika sonra Dani Carvajal ile cevap verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Real Madrid'in 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Puanını 25'e çıkaran başkent ekibi, liderliğini sürdürdü. Puanını 9'a yükselten Sevilla'nın ligdeki galibiyet hasreti de 3 maça çıktı.
ligde gelecek hafta Cadiz deplasmanına çıkacak. Real Madrid ise El Clasico'da Barcelona ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Sevilla - Real Madrid maç özeti

Sevilla - Real Madrid maç özetini izlemek için
.

Sevilla - Real Madrid maç sonucu

La Liga puan durumu




#Sevilla
#Real Madrid
#La Liga'
7 ay önce