|

'Ölmek için güzel bir gün'

"Zor Ölüm" serisinin son filmi "Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün", teröre karşı mücadele veren ünlü polis John McClane'in Rusya macerasını anlatıyor.

Aa
00:00 - 15/02/2013 Cuma
Güncelleme: 10:20 - 14/02/2013 Perşembe
Yeni Şafak
'Ölmek için güzel bir gün'
'Ölmek için güzel bir gün'

Bu hafta 2'si yerli olmak üzere 4 yeni film vizyona giriyor.

Yönetmenliğini John Moore'nın yaptığı 'Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün' izleyiciyle buluşacak. 'Taş Mektep', Kurtuluş Savaşı'nda 62 genç şehidin hikayesini beyaz perdeye taşındı. Animasyon türündeki 3 boyutlu 'Oyunbozan Ralph' ile çocuklar eğlenceli vakit geçirecek. 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda', komedi ve romantizm severleri salonlara çekmeyi hedefliyor. 
Zor Ölüm

Yönetmenliğini John Moore'un yaptığı 'Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün' filminin senaryosunu Skip Woods ve Roderick Thorp yazdı.

Yapımcılığını Stephen J. Eads ve Tom Karnowski'nın üstlendiği aksiyon, gerilim ve macera türündeki filmde, Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Amaury Nolasco, Patrick Stewart ve Sebastian Koch rol alıyor.

20 senedir terörist gruplara karşı mücadele veren ünlü bir polis olan John McClane, bu sefer Rus mafyasına karşı savaşmaktadır.

Rotasını Rusya'ya çeviren McClane'i birçok sürpriz beklemektedir.

Taş Mektep

Haftanın yerli yapımlarından 'Taş Mektep' filminin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Senaryosunu Yılmaz Karakoyunlu'nun yazdığı filmde, Altan Erkekli, Mete Horozoğlu, İlker Aksum, Ahu Türkpençe ve Bülent İnal izleyici karşısına çıkacak.

Filmde, Sakarya Meydan Savaşı'na katılıp orduya destek olmak amacıyla 1920-1921 yıllarındaki öğretim döneminde okullarını terk eden Kayseri Lisesi'nin son sınıfındaki 62 öğrencinin Kurtuluş Savaşı'nın en çetin çatışmalarının yaşandığı günlerde vatanları uğruna şehit olma öyküsü beyaz perdeye taşındı.

Oyunbozan Ralph

Yönetmenliğini Rich Moore'nin üstlendiği 'Oyunbozan Ralph' adlı 3 boyutlu animasyon filminin senaryosunu Phil Johnston ve Rich Moore kaleme aldı. 

Seslendirmesini Jane Lynch, John C. Reilly ve Sarah Silverman'ın yaptığı filmde, atari oyunu kahramanı olan Ralph'ın hikayesi anlatılıyor.

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin yaptığı 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filmi, komedi ve romantizm severleri salonlara çekmeyi hedefliyor. 

Senaryosunu Aslı Zengin ve Ceren Aslan'ın yazdığı filmin yapımcılığını Murat Tokat üstlendi. Filmde, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Sedef Avcı, Gürgen Öz ve Cemal Hünal'ın rol alıyor. 

11 yıl önce